Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Berbec Luna Noiembrie 2011

Postat de Urania Horoscop On 5 - November - 2011

Berbec – Previziuni pentru Luna Noiembrie 2011

Această lună este marcată de tranzitul planetei Marte prin zodiile Leului şi Fecioarei, care ocupă sectorul riscurilor, aventurilor şi cel al muncii, sănătăţii din horoscopul general al Berbecilor. Nativii sunt ambiţioşi, dinamici şi acţionează cu fler şi intuiţie. Pot fi predispuşi la unele tensiuni nervoase, având dificultăţi în a accepta disciplina sau unele reguli în viaţa personală sau în carieră. în prima parte a lunii noiembrie, planeta Marte face trigon cu Luna Neagră şi opoziţie cu Neptun, aspecte care generează probleme cu anturajul sau cu prietenii. Sunt tentaţi să se implice în tot felul de scandaluri sau conflicte care pot să-i afecteze din punct de vedere material sau social. în partea a doua a lunii, planeta Marte va face trigoane cu Jupiter şi Pluton, aspecte benefice, ce ajută numai să-şi canalizeze energia spre scopuri constructive, punând accent pe muncă, afirmare, responsabilitate.

Soarele tranzitează zodiile Scorpionului şi Săgetătorului, care ocupă sectorul moştenirilor şi cel al călătoriilor, studiilor din horoscopul general al Berbecilor. în prima pane a lunii noiembrie, Soarele face cuadratură cu Neptun, aspect ce provoacă nemulţumiri din cauza unor probleme financiare sau sentimentale, nativii trebuind să lupte pentru visele şi idealurile lor. în partea a doua a lunii, Soarele face cuadratură cu Marte şi trigon cu Uranus, aducând doi oportunităţi legate de educaţie, studii, specializări profesionale sau călătorii, relaţii cu străinătatea. Aceste aspecte se răsfrâng asupra gândirii : comportamentului nativilor, care vor pot dovadă de nonconformism, independenţă, nevoie de libertate. Pot avea rezultate bune în relaţiile cu autorităţile.
Planeta Venus se află în mers direct prin zodia Săgetătorului, care ocupă sectorul studiilor, călătoriilor din horoscopul general al Berbecilor. în prima parte a lunii, planeta Venus va face conjuncţie cu Mercur, Nodul Nord aspecte regenerator din punct de vedere afectiv, cu consecinţe asupra vieţii sentimentale şi a imaginii nativilor.
Pot lua decizii importante, punând capăt unor lucruri involutive din viaţa lor. în partea a doua a lunii, planeta Venus va face sextil cu Neptun, trigon cu Luna Neagră şi cuadratură cu Uranus, aspecte ce ajută nativii să conştientizeze drumul pe care-l au de urmat în plan personal şi profesional, cu condiţia de a nu se revolta în faţa cerinţelor.
Planeta Mercur tranzitează zodia Săgetătorului, care ocupă sectorul studiilor, călătoriilor şi relaţiilor cu străinătatea din horoscopul general al Berbecilor, iar pe data de 24 noiembrie va intra în mers retrograd. Nativii trebuie să pună accent pe adevărul interior, să comunice celor din jur propriile dorinţe şi să nu provoace conflicte. Planeta Mercur va face conjuncţii cu Venus şi Nodul Nord, aspecte care obligă la exprimarea sentimentelor reale, la conştientizarea idealului afectiv sau social. Trebuie să pună accent pe asimilarea de informaţii prin studiu sau experienţă, pentru a putea să obţină ceea ce-şi doresc în plan personal sau socio-profesional.
Planeta Saturn se află în mers direct prin zodia Balanţei, care ocupă sectorul parteneriatelor din horoscopul general al Berbecilor şi face trigon cu Neptun şi opoziţie cu Luna Neagră, aspecte care cer nativilor să se folosească de intuiţia şi sensibilitatea lor, în detrimentul agresivităţii, pentru a stabili relaţii armonioase în cuplu sau în mediul social, dând dovadă de reciprocitate.
Planeta Jupiter se află în mers retrograd prin zodia Taurului, care ocupă sectorul veniturilor financiare din horoscopul general al Berbecilor şi face trigon cu Pluton, aspecte care cer nativilor să lupte corect pentru a obţine stabilitatea profesională şi materială. Trebuie să renunţe la egoism, posesivitate şi tendinţele autoritare, atrăgând de partea lor sprijinul superiorilor.
Luna Neagră tranzitează zodia Berbecului, care ocupă sectorul personalităţii din horoscopul general al acestor nativi şi face trigoane cu Marte şi Venus, aspecte importante ce pot pune capăt brusc unor acţiuni involutive, unei gândiri haotice sau unor situaţii conflictuale, pe care nativii le-au avut până acum în plan personal sau la serviciu. Este un moment bun pentru renaştere afectivă şi spirituală, pentru schimbarea mentalităţii.

Horoscop Urania Lunar-Berbec Noiembrie 2011

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI