Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Berbec Noiembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 31 - October - 2013

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Noiembrie 2013

Horoscop Lunar Berbec Noiembrie 2013

Horoscop Lunar Berbec antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Berbec / Noiembrie
AVANTAJE PLANETARE: Nu e prea devreme pentru a vă înfrumuseţa casa în vederea sărbătorilor de iarnă. Preluaţi impulsul lui Marte, planeta dumneavoastră guvernatoare, care formează mai multe aspecte pozitive, inclusiv cu Jupiter din Rac, casa a patra, şi cu Saturn din Scorpion, casa a opta. Este o combinaţie minunată pentru a realiza multe cu un buget redus. în jurul datei de 19, uitaţi-vă după chilipiruri şi cumpăraţi cadouri şi diverse obiecte casnice.

Horoscop Lunar Berbec relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Relaţiile confuze sunt inevitabile în perioada de retrogradare a planetei Mercur. Aşa că luaţi iniţiativa după ce planeta comunicării revine la mişcarea directă, pe data de 11, pentru a soluţiona neînţelegerile recente cu prietenii, familia şi colegii de serviciu. Cu puţin noroc şi prin intermediul unei exprimări meşteşugite, puteţi trece uşor peste orice fel de dificultăţi. Chiar şi aşa, alegeţi-vă cuvintele cu grijă atunci când discutaţi cu şeful.

Horoscop Lunar Berbec banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI Şi succes: Noiembrie aduce cu sine Luna Nouă (şi eclipsa solară) de pe 3, din Scorpion, precum şi Luna Plină de pe 17, din Taur. Ambele sectoare ale banilor fiind aspectate, dumneavoastră şi partenerul de viaţă aţi putea primi o mărire de salariu sau o primă, ori un cadou din partea familiei. Economiile trebuie să reprezinte în continuare o prioritate, aşa că rezistaţi tentaţiei de a recurge la un credit uşor de obţinut, dar greu de returnat.

Horoscop Lunar Berbec turbulente planetare

Horoscop Lunar Berbec Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Uranus din Berbec şi Pluton din Capricorn formează ultimul aspect fix al acestui an pe data de 1 noiembrie. în consecinţă, spre mijlocul lunii vă puteţi aştepta la anumite provocări în domeniul carierei, însă de data asta vor fi mai uşor de soluţionat decât cele din trecutul recent. De asemenea, s-ar putea să primiţi veşti bune legate de anumite schimbări la locul de muncă. Acestea vă vor face să priviţi cu mai mult optimism viitorul.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2,10,12,14,18,19,22,24

Zile nefavorabile: 1,5, 7,9,13,21, 28


Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / Noiembrie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI