Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Berbec Septembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 31 - August - 2013

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Septembrie 2013

Horoscop Lunar Berbec Septembrie 2013

Horoscop Lunar Berbec antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje PLANETARE: Luna Plină de pe 19, din Peşti, casa a douăsprezecea, vă oferă posibilitatea de a găsi ceva timp doar pentru dumneavoastră, în compensaţie faţă de eforturile pe care trebuie să le faceţi la serviciu. Rezervaţi-vă serile şi weekendurile pentru activităţile care vă plac, cum ar fi petrecerea timpului alături de familie, hobby-uri, întâlniri cu prietenii şi socializare. Sportul este o altă supapă potrivită, însă, în jurul datei de 9, aveţi grijă să nu faceţi o luxaţie sau o întindere musculară.

Horoscop Lunar Berbec relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Problemele legate de relaţii apar din nou atunci când, între 9 şi 29, Mercur, care tranzitează Balanţa, casa a şaptea, intră în conflict cu mai multe planete către mijlocul lunii. Tensiunea de la serviciu poate afecta legăturile familiale – dar numai dacă îngăduiţi acest lucru. Nu desconsideraţi sfaturile primite, ci ascultaţi-le cu atenţie, apoi reflectaţi la ceea ce aţi auzit. Observaţiile obiective reprezintă ocazia de a căpăta revelaţii noi cu privire la propria persoană şi locul dumneavoastră în lume.

Horoscop Lunar Berbec banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani Şi SUCCES: Luna Nouă de pe data de 5, din Fecioară, casa a şasea, promite un ritm accelerat la locul de muncă, precum şi şansa de a excela în ceea ce faceţi şi de a impresiona factorii de decizie. Totuşi, va trebui să mergeţi în vârful picioarelor şi să vă prezentaţi ideile şi punctele de vedere mai curând sub formă de sugestii decât de directive. Lăsaţi ordinele pe seama şefului şi acceptaţi-i deciziile cu eleganţă.

Horoscop Lunar Berbec turbulente planetare

Horoscop Lunar Berbec Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Câteva planete din Scorpion, casa a opta, vă încurajează să vă menţineţi moderaţia chiar dacă veţi câştiga ceva mai mulţi bani luna aceasta. Copiii şi activităţile lor vă pot subţia bugetul, însă luaţi în considerare valoarea investiţiei. De asemenea, fiţi precaut dacă lucraţi pe piaţa valorilor şi gândiţi-vă de două ori înainte de a folosi creditul pentru finanţarea distracţiilor.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile Favorabile: 3, 6, 8,11,12,21, 24, 25,30
Zile Nefavorabile: 2, 7, 9, 13, 15, 16, 20, 22, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / Septembrie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI