Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Ianuarie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 15-21 Ianuarie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Berbec-Taur-Gemeni-Rac-Leu-Fecioară

Postat de Urania Horoscop On 13 - April - 2013

Prima decada a horoscopului – Berbec-Taur-Gemeni-Rac-Leu-Fecioară

Horoscop Urania Berbec 14-20 Aprilie 2013
Săptămână trăită, în continuare intens, la cote maxime. Perioada cuprinsă între 14-20 aprilie se asociază cu muncă, agitaţie, hărnicie, eficienţă. Ca orice aspect încărcat, tranzitul oferă şi laturi mai puţin comode. Astfel, nativii se pot simţi împinşi spre situaţii limită. Vor dori să tranşeze repede, fără să se mai gândească la consecinţe, tot felul de situaţii pe care nu le mai suportă sau pentru care nu are deloc, în această perioadă, chef de concesii. Mercur le va da nativilor tot felul de idei pripite pe care ar trebui să le tempereze după cum ar trebui să se controleze ori de câte ori se vor enerva, pentru că ,atunci, puterea lor de a se abţine este aproape anulată de impulsurile conjugate ale mai multor planete. Acestea îl vor putea transforma într-o fiinţă enervantă, arţăgoasă, dificilă sau ”rea de gură”. începând cu ziua de 20 aprilie, se deschid noi perspective financiare. Indiferent de vârstă, toţii nativii acestei zodii pot trece prin situaţii ciudate, pot trăi senzaţii bizare sau se pot confrunta cu ipostaze de viaţă şocante.
Horoscop Urania Taur 14-20 Aprilie 2013
Ziua de 20 aprilie, devine o zi mare pentru aceşti nativi.
Chiar dacă săptămâna începe cu o schimbare de statut, prin intrarea planetei Mercur în casa a Xll-a, cele mai importante evenimente sunt cele legate de intrarea planetelor personale (Venus, Marte, Soare) în semnul lor natal, ceea ce le va da forţă fizică, încărcare energetică, protecţie. Femeile vor fi avantajate de tranzitul planetei Venus, guvernatorul zodiei lor, care le transformă în nişte fiinţe elegante sau, după caz şi vârstă, cochete ori chiar excentrice. Doresc să fie atrăgătoare şi reuşesc pentru că arată bine. întregul lor organism emană sănătate. Bărbaţii vor beneficia de prezenţa planetei Marte care le va spori sex-appeal. Pentru toţi, senzualitatea şi sexualitatea va atinge cote maxime. Efluviile feromonilor lor vor face ravagii (mai ales dacă e vorba de tineri). Singurul context de care ar trebui să ţină cont ar fi cel legat de 20 aprilie, când pot fi victimele unei stări proaste care nu are o bază organică. Excepţie fac cei în vârstă care pot suferi un soc emoţional.

Horoscop Urania Gemeni 14-20 Aprilie 2013
Casa prietenilor, idealurilor şi speranţelor împărtăşite cu aceştia, se limpezeşte. Planetele din Berbec trec, rând pe rând, în casa a XII-a. Până la mijlocul săptămânii, se identifică agitaţie, implicare, participare, cooperare pentru cauze comune sau pentru cauzele altora. Sfârşitul săptămânii le aduce o vibraţie în plus, ce transformă casa bolilor lungi şi cronice într-o casă activă. Dar nu este vorba de suferinţă fizică ci, mai degrabă, de vindecare prin îngrijirea specială a corpului (masaje, gimnastică, băi, exerciţii fizice, destindere, terapii de dezintoxicare etc). Cele mai vizate locuri din organism sunt gâtul, vertebrele din zona gâtului, maxilarul inferior, glanda tiroidă şi glandele paratiroide, dentiţia, musculatura cefei. Dintr-o altă perspectivă, Marte, o dată intrat în casa a XII-a, începe să dea apă la moară duşmanilor, clevetitorilor sau complotiştilor. Este bine să se ţină sub control toate animozităţile şi antipatiile de până mai ieri care se pot transforma, pe baza acestei susţineri astrale, în duşmănii, conflicte, răfuieli. ,
Horoscop Urania Rac 14-20 Aprilie 2013
Pentru aceşti nativi situaţia se limpezeşte, contextul astral nu le mai este ostil. Simt şi ei, la propriu, o adevărată uşurare sufletească şi trupească, ca şi cum li s-ar fi luat o povară de pe umeri. De-a dreptul zburdă. Casa a X-a, a ridicării în rang şi a împlinirii personale, nu mai este torpilată de tranzitele dure ale unor planete conflictuale prin Berbec. Acestea intră în casa a XI-a a prietenilor liberi aleşi şi le permite să se împrietenească, să se împace sau să se revadă cu o serie de cunoştinţe de care s-au aflat o vreme despărţite. Identificăm reale premize ale unor bucurii, petreceri sau noi cunoştinţe care fac plăcere. Alteori, poate fi vorba de o intervenţie inspirată, utilă, proiectivă venită din partea unor persoane importante, cu funcţie, rang sau grad militar. Mercur le va dinamita, în proporţii diferite, ce ţin de vârstă şi, implicit, de harta personală, casa a X-a. Acolo, apar surprize sau veşti care le taie respiraţia. Mai există ipoteza ca nativii să fie eroii unor întâmplări ieşite din comun. Vegheaţi felul în care răspundeţi la provocările sorţii, chiar dacă vă sperie.

Horoscop Urania Leu 14-20 Aprilie 2013
Nativii acestui semn continuă să se afle într-o poziţie favorabilă dezvoltării personale sau împlinirii unui vis prin studiu, prin valorificarea superioară a cunoştinţelor şi a experienţei acumulate de-a lungul timpului. Sunt în continuare eficiente tranzitele planetelor Uranus şi Mercur, care pot înlesni comunicarea cu persoane sau instituţii aflate la distanţă, călătoriile neprevăzute, care se fac “cu sufletul la gură” pentru a nu se pierde termenul limită al susţinerii unui concurs, al depunerii unui dosar de acceptare într-o instituţie de prestigiu, al susţinerii unor probe de verificare. Nota generală este de răsturnare a situaţiei, de turnură bruscă a evenimentelor, de imprevizibilul clipei. Odată cu după-amiaza zilei de 20 aprilie, casa numelui şi a renumelui începe să fie susţinută în chip fericit de către planete. Se conturează şi ipostaze mai complicate ce presupun rezistenţă la stress, ambiţie, voinţă, toate necesare pentru a gestiona o chestiune de putere.
Horoscop Urania Fecioară 14-20 Aprilie 2013
Intrarea celor trei planete (Soare, Marte, Venus) în semnul de pământ al Taurului reprezintă un prilej bun pentru Fecioare pentru a stabili un echilibru astral necesar lor pe mai multe planuri: sănătate, psihic, intelect. Aceste trei planete, împreună cu Soarele nativilor şi cu Pluton în Capricorn, construiesc un minunat multiplu trigon regal de care vor benefcia mai mult de patru săptămâni. Combinaţia astrală le induce nu doar calm şi stabilitate interioară ci le va oferi şi prilejul să mediteze la condiţia lor, la drumul lor în viaţă, la datoria faţă de propria existenţă. Pot construi planuri de viitor, pot ajusta unele intervenţii publice, pot acumula cunoştinţe, se pot bucura de viaţa de fiecare zi ca de un mare dar. Este o etapă care le permite regenerare, vindecare, întremare sufletească. Atenţie totuşi, la ceea ce primesc ca vulnerabilitate dinspre casa a VIII-a, unde, intuim o serie de pericole pentru corpul fizic, mai ales în preajma zilei de 20 aprilie.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 15-21 Ianuarie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 14.01.2022 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

14 ianuarie - Alexandru Macedonski, Andrei Gheorghe, lon Constantin Sanatescu, Benedict Arnold, Albert Schweitzer, Hal Roach, William Bendix, Andy Rooney, Jack Jones, Faye Dunaway, LL Cool J, Jason Bateman, Berthe Morisot, Piotr Petrovici Semionav-Tian-$anski, Victor Socaciu, Angela Lindvall.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI