Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Berbec-Taur-Gemeni-Rac-Leu-Fecioară

Postat de Urania Horoscop On 20 - April - 2013

Berbec-Taur-Gemeni-Rac-Leu-Fecioară
Horoscop urania Berbec

Se confruntă cu numeroase preocupări materiale. Unele sunt doar gânduri, premize sau calcule. Alteori, nativul trece la fapte şi hotărât, începe să provoace tot felul de situaţii care să grăbească un început. Această grabă nu este lucrul cel mai bun. Şade în trama astrală a zodiei lor din săptămâna viitoare să nu aibă răbdare să analizeze profund şi până la capăt consecinţele unor gesturi şi iniţiative. Se entuziasmează de un proiect în mare şi nu calculează costurile, riscurile, volumul de muncă, răspunderea, consecinţele. Această ambalare poate fi cu atât mai periculoasă cu cât presupune dislocarea unei sume mari de bani sau grevarea unor venituri ce se rezumă doar la salariu. Gândesc repede, poate puţin prea repede, de unde şi riscul superficialităţii ce viciază procesul de învăţare, memorizare, sedimentare a cunoştinţelor, dar şi de redare a lor coerentă dacă se pune problema unei verificări sau examinări. Risc de a fi păcăliţi la bani, atât pe sume mici, cât şi pe sume mari. Dacă sumele mici privesc celebra ”buzunăreală” la piaţă, sumele mari pot fi subtilizate de persoanele rău intenţionate într-un mod meşteşugit şi viclean, greu şi târziu sesizabil.
Horoscop urania Taur
Este cea mai încercată zodie a momentului. Are parte atât de influxuri bune cât şi de unele care-l pot destabiliza pe nativ. Pe de o parte, chef de viaţă şi de muncă, ambiţie şi hotărâre interioară de nestrămutat, pe de altă parte, provocările destabilizatoare ce vin dinspre casa a Vll-a a parteneriatului. Luna plină şi eclipsa de Lună îi privesc în mod direct, zodia lor fiind elementul primordial al celor două importante aspecte astrologice. Sunt posibile, în funcţie de plasamentul nativului în viaţa de familie şi societate, conturarea sau maturizarea unor conflicte iremediabile, a unor invidii şi gelozii, duşmănii sau rivalităţi de temut. Din punct de vedere conflictual, tot ceea ce se declanşează săptămâna viitoare va dura mult, se va rezolva greu, cu pierderi. Sunt riscante toate deciziile de viaţă legate de un partener, în indiferent ce ipostază s-ar afla acela faţă de un Scorpion: soţ/soţie, coleg într-un proiect, partener într-o afacere, asociat într-o firmă, sau duşman declarat. Casa căsătoriei se mai poate combina cu sentimente de dragoste, gelozie, ură, dorinţă de răzbunare, complex de inferioritate care pot complica până la dramatism atât existenţa curentă cât şi consecinţele unor decizii, fie ele, şi la nivel declarativ.

Horoscop urania Gemeni
Semn zodiacal oarecum protejat de evenimentele astronomice ale săptămânii viitoare. Totuşi, axa sănătăţii, prin cele două case, a Vl-a şi a Xll-a, nu sunt tocmai benefic locuite. Dacă planetele din Taur pot conferi rezistenţă fizică şi nervoasă, mai ales în ipostaza de rezistenţă “la greu”, casa a Vl-a, cea a bolilor scurte, curente, străbătută de planetele ce tranzitează Scorpionul îi pot crea un disconfort real. (v. prezentarea de la rubrica dedicată sănătăţii). în planul muncii, relaţiile cu şefii, subalternii sau chiar cu colegii este viciată de invidii şi ranchiună, de un fel periculos de manifestare a dorinţei de afirmare. De aici, lipsa de scrupule a unor colegi care vor să-l îndepărteze, prin şicane şi tentative de compromitere ori chiar înscenări, pe un Geamăn fie de succesul meritat, fie de locul ce i se cuvine într-o ierarhie a locului de muncă. Aceste comploturi şi aceste tentative de dislocare prin bârfe, acuzaţii, chiar dacă vădesc un comportament nedemn din partea acelora, pot ştirbi din valoarea sau demnitatea unei persoane. Este bine să nu se alimenteze aceste situaţii conflictuale prin amplificarea conflictului, prin recurgerea la celebra, dar ingrata formulă, ” i-am răspuns cu aceeaşi monedă”, prin jignirea sau persiflarea acelora (mai mult îi întărâtă), replica trebuie să fie categorică, simplă, clară, corectă şi la obiect.
Horoscop urania Rac
Pentru cei care s-au născut în acest semn de apă, săptămâna \ viitoare funcţionează ca un catalizator al relaţiilor sociale sau personale. Sunt luate, chiar şi fără voia lor, în colimator, toate persoanele care au greşit sau au păcătuit cumva faţă de nativ. Funcţia revelatoare a nopţii de 25 aprilie, eclipsa înseşi este de natură să-l facă pe orice Rac mai lucid şi mai conştient atât de valoarea sa într-o relaţie cât şi de calitatea sau lipsa de calitate a celui în care a avut încredere. Ies din discuţie relaţie de tip soţ/ soţie, dar intră în discuţie toate relaţiile bazate pe sentimente pe sexualitate şi pe senzualitate. Plăcerea se transformă în dezgust, încântarea în dezamăgire, încrederea într-o adevărată criză a valorilor morale care sunt călcate în picioare de cineva care nu este la înălţimea momentului, al aşteptărilor sau a situaţiei. Racii reacţionează strident. Sunt trişti, speriaţi, după, caz – disperaţi. Plâng, suferă, se retrag în intimitatea sau singurătatea lor, se chinuie, au remuşcări, şi ajuns, în final, în paradoxala situaţie, de a se învinovăţi pe sine. Bună este capacitatea lor, pentru a vorbi în public, a discuta, a explica, sau a provoca situaţii imprevizibile de natură nu doar să surprindă ci şi să atragă atenţia asupra unor realităţi esenţiale.

Horoscop urania Leu
Principala problemă a acestor nativi este, fie una strict personală de imagine, de autoritate, de demnitate, de funcţie, rang şi echilibru socio-profesional, fie priveşte greul vieţii, şi anume relaţiile de familie, de rudenie, bazate pe legături de sânge. Aici este loc de îngrijorare – şi după caz, de suferinţă sau poate chiar de chin. Zilele de 25/26 aprilie pot fi cu deosebire importante sau presante. Uneori, aceşti nativi, al căror Soare primeşte cuadraturi atât de la Taur cât şi de la Scorpion, semnele implicate în eclipsă) au senzaţia că nu mai pot, că sunt asemenea unei oale sub presiune. Fie se adună mult prea multe treburi, toate urgente, toate importante, toate reclamând prezenţa sau participarea lui eficientă la desfăşurarea acelor evenimente, fie apar situaţii limită şi atunci, tabloul se colorează cu constrângeri, cu nemulţumiri, cu conflicte deschise. Pe acest fond pot apărea pagube materiale sau riscul de a se destrăma ceva (un venit stabil, o economie substanţială ce trebuie cheltuită, o avere ce este ameninţată să fie furată ori chiar este devalizată etc.). în situaţia în care, nimic din toate aceste potenţialităţi astrale nu apare, cei născuţi în zodia Leului pot avea parte de zile încărcate de nemulţumire, de iritare, marcate de certuri şi conflicte la tot pasul.
Horoscop urania Fecioară
Pentru acest semn zodiacal, întreaga săptămână pare menită să aibă tot ce trebuie pentru a se pregăti ogorul unei viitoare recolte. Totul este răsturnat, verificat, aruncat sau, după caz, sacrificat, alungat, distrus, nimicit; ceea ce rămâne – cam puţin! este de natură să fie “reciclat”. Oricum, ce a fost nu va mai fi. Cum a fost, nu se va mai întâmpla. Oamenii, vorbele, ideile, sentimentele, proiectele toate sunt introduse în acest malaxor astral şi supuse unor teste de fiabilitate. Ce rămâne înseamnă că este temeinic, valoros sau important ori necesar pentru a se putea construi pe ele. Relaţiile astrale ale săptămânii viitoare privesc mai ales relaţiile cu fraţii, relaţii de scurtă durată, de mică importanţă, dar mai privesc şi propriile idei şi concepţii de viaţă sau referitoare la o chestiune anume (profesie, valorificare a meseriei, aspiraţie, dorinţă de împlinire, nostalgie după un fel de a fi mai împlinit şi mai temeinic social sau profesional). Nu ştiu în ce măsură, acest tumult ideatic şi afectiv, stârnit de aceste poziţii astrale, ce alimentează un fel pătimaş de a trăi şi înţelege viaţa, poate fi un factor de fericire dar de progres sigur, va fi mai ales dacă se va conjuga în chip înţelept cu o concluzie de viaţă majora, se va ghida după morala creştină (sau de orice altă religie). Va ţinti spre o semnificaţie majora, existenţială, poate chiar cu tentă filosofică.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI