Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Berbecul cu ascendent in:

Postat de Urania Horoscop On 4 - April - 2013

Berbecul cu ascendent in:

Berbec
Ipostaza care accentuează toate calităţile şi defectele. Intensifică trăirile, reacţiile dinu permite echilibrarea cu trăsături organice sau de caracter care să compenseze aceste excese. Integrare mai dificilă, decât pentru alte perechi zodie/ascendent, pentru că oferă o monotonie a mijloacelor de exprimare. Copilăria şi adolescenţa e trăită mai furtunos şi e mai dificil de modelat din punct de vedere pedagogic (etapă a multor accidente şi/sau greşeli).
Taur
Combinaţie bună, uneori chiar excelentă. Taurul dă stabilitate în reacţii, permite o evoluţie mai sigură, dă spor şi eficienţă în toate demersurile, dă răbdare şi atenţie la detaliu. Imprimă toleranţă şi îngăduinţă faţă de semeni. Combinaţia îi face pe nativii de ambele sexe mai seducători, mai frumoşi, mai plini de farmec, mai tandri. Se accentuează spiritul practic şi gospodăresc. Dă excelenţi administratori de bunuri şi averi.

Gemeni
Combinaţie interesantă pentru că intensifică imaginaţia, dă o mai mare libertate de exprimare verbală, dă frâu liber fanteziei creatoare sau capacităţii de a găsi soluţii salvatoare în cele mai dificile situaţii. Atenuează asperităţile de limbaj, îi face pe nativi mai diplomaţi, mai dispuşi să adopte o strategie de aşteptare a momentului potrivit şi mai ales, temperează ieşirile irascibile, iresponsabile şi periculoase.
Rac
Combinaţie care limitează calităţile fundamentale ale zodiei Berbec. Dă nativi timizi care se repliază în sine în momente de conflict sau de stress, care au reacţii emoţionale disproporţionate la manie, supărare sau necaz. Defectele trebuie corectate constant di către familie şi pedagogi prin conştientizarea nativului în direcţia dezinhibării. Combinaţie mai uşor de suportat de către femei (le face mai blânde, mai ataşate de familie şi cămin decât pe bărbaţii, care evoluează, în timp, negativ (devin uricioşi, antipatici, cusurgii, cicălitori şi au tendinţa de a respinge ideea de căsătorie).
Leu
Combinaţie zodie/ascendent incendiară Sunt activate şi hipertrofiate toate calităţile şi defectele. Nativii trăiesc periculos, îşi ale£ meserii, posturi sociale şi adoptă ipostaze şocante pentru familie şi mediu. Extrover tirea atinge apogeul. Construieşte structuri foarte greu de modelat, de influenţat sau de conştientizat asupra riscurilor asumate sau a erorilor comise. Orgoliul, vanitatea, dorinţa de a se impune, de a ordona, de a conduce sunt trăite la maximum de intensitate. împinge la sacrificarea familiei din egoism.
Fecioară
Ca şi în cazul perechii Berbec/Taur, şi în această ipostază, se realizează o mai mare armonie în natura intrinsecă a celor două semne zodiacale. Fecioara accentuează hărnicia, plăcerea de a munci. îi împinge pe nativi spre activităţi productive unde este nevoie de rezistenţă la efort, atenţie distributivă, eficienţă, metodă. Ascendentul în Fecioară taie din orgoliu şi vanitate, accentuând bucuria şi plăcerea de a fi meritoriu prin efort personal şi strategie de viaţă.
Balanţă
Combinaţie care fluidizează armătura interioară a nativului din Berbec. îi face mai detaşaţi de valorile materiale, interesaţi de domenii de viaţă colaterale meseriei care, de obicei, este sacrificată sau făcută fără interes şi satisfacţie. Balanţa îi transformă în nişte hedonişti care beau, mămâncă, se distrează, se relaxea-xă şi trec pe lângă responsabilităţi cu indiferenţă. Este un alt fel de manifestare a egoismului. în absenţa unui control strict al familiei la vârsta copilăriei şi adolescenţei, nativul din Berbec va avea mai târziu, tendinţa de a se folosi de cei apropiaţi şi de ai manipula.

Scorpion
Combinaţie de temut care sporeşte calităţile atât ale semnului cât şi ale ascendentului. Dă fiinţe ambiţioase, puternice, dominate de o voinţă inflexibilă. Din această structură se nasc “durii“ Perechea Berbec/Scorpion este bună, uneori excelentă, doar pentru nativi. Pentru cei din jur această zestre astrală devine o povară prea greu de suportat de unde şi
reacţiile de respingere, alimentând conflictele, duşmăniile, antipatiile sau răzbunările, cu grad mare de pericol.
Săgetător
Combinaţia celor două semne de foc este, până la un punct, în favoarea nativilor din Berbec, care primesc, pe lîngă ceea au de la semnul lor natal, mai mult curaj, mai multă determinare, dar şi mai mult spirit de aventură. Este postura clasică a temerarilor. Săgetătorul îi face însă pe cei născuţi în Berbec mai simpatici, mai optimişti, mai puţin încrâncenaţi, mai deschişi spre generozitate, filantropie, spirit de sacrificiu şi dedicare în folosul celorlalţi. Accentuează spiritul justiţiar.
Capricorn
Combinaţie care sporeşte simţul de responsabilitatea. Ii face pe nativi dedicaţi, până la fanatism, unei cauze, meseriei sau chiar unor sentimente faţă de care nu obosesc niciodată să lucreze (sentimente paterne, filiale, dragoste de patrie, pentru o idee nobilă, o problemă politică sau chiar ştiinţifică). Metoda, profunzimea gândirii şi ambiţia permit ca, din acest cuplu astral, să rezulte oameni de ştiinţă, gânditori, cercetători sau militari de geniu, fi obligă pe aceşti nativi să nu urmărească (doar) banii şi succesul facil.
Vărsător
Vărsătorul nu este cel mai bun aliat astral al zodiei Berbec. Cuplul este riscant din punct de vedere moral şi social. Dă personaje extravagante, ciudate, care adoptă un mod de viaţă bizar. Arareori, calităţile existente în alcătuirea fiinţei, se manifestă cu pregnanţă sau sunt valorificate pe de-a-ntregul. Accentuează risipa de sine şi provoacă, nu o dată, pierderea şanselor, ratarea în carieră sau faliment
Peşti
Amestecă Apa primordială cu Focul vital, este combinaţia cea mai rară şi subtilă din întregul zodiac. Berbecul, purtător al unui astfel de Ascendent, este chemat de şiprin destinla o viaţă exemplară, nu o dată marcată de sacrificii, care are ca scop plămădirea unui model uman exemplar sau extrem de util familiei şi societăţii prin superioritatea minţii susţinută de energia fizică. Accentuează vigoarea mentală şi calităţile sufleteşti.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI