Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Cadoul Perfect

Postat de Urania Horoscop On 8 - March - 2013

Cadoul potrivit pentru fiecare zodie
Se ştie că femeile au o fire mai capricioasă şi că nu e deloc uşor să le faci pe plac. Cunoscând însă unele mici secrete ale astrologiei, este foarte posibil să ghiceşti ce anume îşi doresc.

Horoscop Urania Cadoul Potrivit

martie este una din lunile favorite ale anului, în special pentru femei, pentru că pe lângă faptul că marchează începutul primăverii, această lună ne aduce zile fermecătoare şi pline de surprize ca 1 şi 8 Martie – cu mărţişoare, flori, bomboane şi cadouri. Buna dispoziţie poate fi stricată de un singur lucru – cadoul ales greşit. Iar pentru a evita acest gen de supărări, astrologia vă oferă informaţii care vă ajută să aflaţi care este atitudinea faţă de cadouri a diferitelor semne zodiacale.
Berbec
Oamenii Focului sunt fiinţe pătimaşe, le plac lucrurile ieşite din comun. Snobismul le este cu desăvârşire străin Berbecilor. Pentru ei nu are importanţă preţul cadoului – important este să fie dăruit din suflet şi prezentat într-un mod original. Că e un buchet de ghiocei, o cină la restaurant sau un inel cu diamant – nu asta contează! Important e să fie veselie şi distracţie în jur!
Cadoul perfect: strălucitor, într-un ambalaj foşnitor, pentru a incita. Dinamicii Berbeci se vor bucura pentru un căţeluş, o pălărie cu design aparte sau o sticlă de vin bun.
Taur
Unul din semnele cele mai meticuloase ale Zodiacului. Le plac lucrurile scumpe şi practice. Taurii vor aprecia acele cadouri pe care le pot utiliza în gospodărie şi care vor putea aduce un folos concret. Toate celelalte daruri vor fi primite fără un entuziasm deosebit. Cu o uşoară strâmbătură din nas şi un zâmbet de complezenţă, ei vă pot spune: „Ei, nu merita să dai banii pe aşa ceva!“
Cadoul perfect: ceva cu adevărat util. E mai bine să nu vă jenaţi şi să-l întrebaţi din timp pe Taurul dvs. ce îşi doreşte. Această abordare preventivă va fi cu siguranţă apreciată. Aşa că daţi-i lui dreptul de a alege.
Gemeni
Oamenii născuţi în această zodie au nevoie de informaţii ca de aer. Cunoştinţele sunt scopul lor principal. De aceea Gemenii se bucură ca nişte copii de noutăţile IT. De asemenea, ei sunt mari amatori de călătorii şi de întâlniri cu prietenii. Toleraţi-le slăbiciunile: ei nu vor uita şi vor fi recunoscători. Cât mai multă diversitate în viaţă – iată ce-şi doreşte sufletul lor! Cadoul perfect: gadgeturi şi cărţi. Gemenii vor fi încântaţi să afle că îi apreciaţi pentru inteligenţa lor. Un ceas, o valiză sau un portvizit sunt bine-venită – ei sunt gata oricând să pornească la drum. Pot fi, desigur, şi orice obiecte care îi ajută să-şi sublinieze stilul individual – accesorii, o vizită la salonul de înfrumuseţare, un abonament la sala de fitness sau un gadget inteligent.
Rac
Au o structură sufletească delicată. Apreciază obiecte
le cu semnificaţie şi cu poveste. Este important ca darul să le aprindă imaginaţia şi să fie plăcut din punctul de vedere al senzaţiilor tactile. Mergeţi cu curaj la târgul de obiecte vintage sau la un magazin de antichităţi. Pentru reprezentanţii acestei zodii are importanţă şi cum le este oferit cadoul. De aceea, alegeţi cu grijă ambalajul şi pregătiţi-vă din timp discursul care însoţeşte darul.
Cadoul perfect: obiecte de decor pentru casa lor iubită. Aceşti oameni apreciază tablourile şi fotografiile. De asemenea, ei se bucură de orice lucru pentru casă – de exemplu, de o perniţă decorativă sau de o veioză.
Leu
Al doilea semn de Foc din cercul zodiacal. La fel ca Berbecii, Leii adoră cadourile strălucitoare, numai că, spre deosebire de primii, îi va interesa şi cât sunt de scumpe aceste daruri. Când este vorba despre regele animalelor, nu trebuie să faceţi economii. Mai bine nu le faceţi niciun cadou decât să le oferiţi ceva la nimereală. Altminteri, riscaţi să nimeriţi pe lista lor neagră, fără drept de intrare la vreo petrecere de-a lor. Cadoul perfect: splendid, epatant. Parfumuri, bijuterii de aur, cărţi rare, tot ce corespunde măreţiei Leilor. De asemenea, ei se vor bucura şi de un voucher de cumpărături la magazinul preferat.
Fecioară
Oameni integri şi siguri pe ei. Ei ştiu bine ce îşi doresc de la viaţă, ce le place şi spre ce anume tind. De aceea, tocmai acest semn, la prima vedere deloc pretenţios în viaţa de zi cu zi, este foarte pretenţios când e vorba de cadouri. Prin urmare, atunci când îi alegeţi un cadou, gândiţi-vă la preferinţele Fecioarei dvs. Dar şi mai bine, aflaţi chiar de la ea ce şi-ar dori – nu se va supăra, chiar vă va respecta mai mult pentru dorinţa de a-i face pe plac!
Cadoul perfect: legat de hobby. Nu e obligatoriu ca obiectul să fie scump – poate fi o carte, un set de cosmetice sau un portofel. Dar aveţi grijă la calitate!
Balanţă
Mari iubitori de frumos. Pe placul lor va fi ceva estetic, neobişnuit. Sunt potrivite obiectele de artă, cărţile, obiectele de design de interior. Acordaţi o atenţie deosebită ambalajului – până şi acesta trebuie să intrige în momentul înmânării cadoului. Cadoul perfect: Balanţa e poate singurul semn al Zodiacului care va şti să primească cu demnitate orice cadou şi nici nu va clipi, chiar dacă nu-i va plăcea. Dar dacă doriţi să le fiţi pe plac acestor nativi ai Aerului, puneţi accentul pe aspectul cadoului şi pe capacitatea lui de a-i inspira. Sunt potrivite şi tot felul de jocuri logice.
Scorpion
Misticismul şi enigmele sunt domeniile care îi atrag. De aceea, lăsaţi la o parte din start orice variante banale. Trezirea imaginaţiei este misiunea principală a cadoului. Suvenire din muzee de astronautică, planetarii, un curs la un atelier de ezoterică le vor plăcea foarte mult. Cadoul perfect: cărţi de Tarot, un glob pentru ghicit, o carte de psihoterapie – Scorpionii sunt atraşi de tot ce are legătură cu lumile paralele. Vor aprecia şi dorinţa dvs. sinceră de a-i surprinde. Viaţa plictisitoare nu e pe gustul acestor firi pătimaşe!
Săgetător
Veşnicul călător – aşa este nativul acestui semn de Foc. Săgetătorii nu pot sta prea mult timp într-un loc. Ei nu vă vor înţelege dacă le oferiţi drept cadou un aparat electrocasnic sau o plantă de apartament. Pentru că acest „perpetuum mobile” are mereu nevoie de mişcare – ea îi alimentează lui energiile.
Cadoul perfect: tot ce are legătură, într-un fel sau altul, cu călătoriile: o valiză, harta oraşului pe care visează să-l viziteze sau o pereche de pantofi comozi – important este ca darul să-i provoace la noi fapte măreţe!
Capricorn
Persoane care respectă sincer tradiţiile şi valorile de familie. Ei adoră mâncarea gustoasă, hainele frumoase, bijuteriile scumpe şi obiectele care îi ajută să o scoată la capăt mai repede şi mai uşor cu treburile casnice – Capricornii sunt persoane foarte practice.
Cadoul perfect: un vin de colecţie sau obiecte de anticariat ori decoraţiuni pentru apartamentul lor. De asemenea, ei ar aprecia aparatura nouă de bucătărie sau o carte cu reţete de mâncăruri exotice.
Vărsător
Sunt romantici şi comunicativi, vor să îmbunătăţească sau să înfrumuseţeze această lume prin orice mijloace. Le place tot ce este original şi tot ce îi inspiră să creeze. Vărsătorii vor fi foarte dezamăgiţi şi nu vor înţelege dacă le dăruiţi ceva obişnuit şi plictisitor, ca şi cum aţi vedea în ele numai mama, soţia, prietena sau fiica, şi nu o fiinţă care aparţine Universului. Cadoul perfect: reviste, cărţi, gadgeturi – tot ce ar putea fi un imbold pentru naşterea unor noi idei şi reflecţii. Acest semn de Aer va aprecia însă şi cadourile de genul unui bilet la o premieră teatrală ori la concertul cântăreţului preferat sau o invitaţie la cină în alt oraş.
Peşti
Sentimentali şi deloc indiferenţi, reprezentanţii acestei zodii agreează lucrurile care le dăruiesc emoţii noi. Cadourile pragmatice e puţin probabil să-i bucure. Ei nu sunt snobi, de aceea apreciază obiectele făcute cu propriile mâini – important este să fie făcute special pentru ei. Cadoul perfect: cărţi, carneţele, accesorii, stilouri, obiecte artizanale, pentru ei e important să aibă parte de satisfacţii estetice de pe urma obiectelor pe care le folosesc zilnic.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI