Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Călătorii romantice 2014 Semnele de Pamant

Postat de Urania Horoscop On 23 - December - 2013

Călătorii romantice 2014 Semnele de Pamant Taur-Fecioara-Capricorn
Nativii Pământului visează la o vacanţă confortabilă, cu un bun raport calitate/preţ şi care să le potolească setea de cunoaştere. Taurii cei gurmanzi vor fi atraşi de oferta bucătăriei tradiţionale locale. Fecioarele vor colinda cu plăcere muzeele şi monumente istorice. Iar mintea pătrunzătoare a Capricornilor va găsi câte ceva interesant în orice colţ al lumii.

Calatorii Romantice 2014 - Zodia Taur

Horoscop 2014 TAUR – UNGARIA va satisface setea de frumos a Taurilor, dar şi plăcerea lor de a gusta o mâncare bună, gătită ca acasă, aşa că se vor simţi extraordinar.
Ungaria este o destinaţie turistică foarte solicitată, aflată într-un respectabil Top 15 al turismului mondial. Chiar dacă ar fi vorba doar de Budapesta, şi tot ar fi atât de multe lucruri de văzut, de gustat, de admirat! O capitală străbătută de Dunăre, care rivalizează cu Viena, dar poate o şi întrece la capitolul geografie colina pe care se află Palatul Regal, Bastionul Pescarilor oferind o privelişte minunată asupra întregului oraş. Alte embleme ale Ungariei sunt lacul Balaton, podgoriile Tokaj, băile termale, dar şi gulaşul, papricaşul sau tortul Doboş. Toate acestea, proiectate pe civilizaţia şi rafinamentul binecunoscut al poporului maghiar.

Calatorii Romantice 2014 - Zodia Fecioara

Horoscop 2014 FECIOARA – CROATIA, cu natura sa unică şi marea limpede precum cristalul, oferă toate condiţiile pentru un sejur de relaxare, dar şi pentru turismul activ.
Iubitorii de vestigii vor găsi în oraşul Pola, aflat pe ţărmul Adriaticii, impresionantul amfiteatru roman Arena, unul dintre cele mai bine conservate amfiteatre din Antichitate, Arcul de Triumf, Templul lui Augustus şi multe alte atracţii. Vizitaţi neapărat micul şi fermecătorul oraş medieval Porec, dar şi minunatul Dubrovnic, cel care a fost timp de secole rivalul Veneţiei. O în cântare pentru Fecioară va fi şi capiţa la ţării, Zagrebul, „Mica Vienă“ a Croaţiei. Amatorii de sport vor găsi o mulţime de locuri în Croaţia unde să poată practica iahting, diving, wind- surfing ori să ia lecţii de călărie.

Calatorii Romantice 2014 - Zodia Capricorn

Horoscop 2014 CAPRICORN -BULGARIA – ţara plajelor cu nisip de aur, a staţiunilor all inclusive, a plantaţiilor de trandafiri… Şi toate acestea atât de aproape de România.
Pentru cei atraşi de istorie, Nessebarul, perla Bulgariei, va fi o bucurie estetică: case vechi din lemn, străduţe înguste, delicatese locale şi turişti din toată lumea, aflaţi într-o escală a marilor nave de croazieră. Familiile cu copii vor fi încântate de tot ce le oferă sistemul all inclusive – ba zâne, tobogane şi locuri de joacă pentru copii, animaţie şi muzică în fiecare seară. Pe cei care vor să facă o cură balneară îi aşteaptă staţiunea Pomorie, aşezată pe o peninsulă stâncoasă, înconjurată de la curi sărate. Iarna, staţiunea Bansko e o încântare pentru schiorii experimentaţi, dar şi pentru copii, care vor găsi pârtii speciale pentru săniuţă.Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI