Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Calatorii romantice pentru Berbec,Leu,Sagetator

Postat de Urania Horoscop On 31 - March - 2012

Horoscop Urania Calatorii romantice pentru Semnele de foc

Pe Berbeci îi poate interesa un loc în care vor reuşi să afle lucruri interesante, dar unde să-şi pună în valoare şi calităţile sportive. Leilor le va fi mai pe plac odihna pasivă, care le va satisface înclinaţiile de gurmanzi. Iar Săgetătorii vor dori să viziteze locuri bogate în istorie.

Horoscop Urania Calatorii romantice BERBEC- SUEDIA

Horoscop Urania Berbec Suedia 2012

SUEDIA – ţara pădurilor şi a lacurilor, a luncilor şi munţilor, dar este totodată capitala muzicală a Europei.O călătorie în „Veneţia Nordului”, capitala Suediei, Stockholm,va fi pentru Berbeci o datorie

de onoare în anul 2012. Casele şi străduţele vechi, micuţele restaurante şi cafenele intime nu-i vor lăsa nepăsători. Iar excursia prin Drottningholm, reşedinţa familiei regale, le va oferi plăcerea de a admira arhitectura de excepţie a acestui palat. Pentru cei care sunt adepţii odihnei active sunt recomandate staţiunile de schi alpin, pescuitul în lacurile limpezi precum cristalul sau plimbările cu iahtul.

Horoscop Urania Calatorii romantice LEU – CEHIA

Horoscop Urania Leu Cehia 2012

CEHIA – turiştii iubesc această ţară în mod deosebit Arhitectură uimitoare, bere excelentă – tot ce trebuie pentru un concediu ca la carte!
Cehia e un adevărat paradis pentru călători: aici fiecare găseşte ce să viziteze, cu ce să se ocupe şi lucruri noi de experimentat. Pariuri la cursele hipice de la Pardubice, băi în bazinele cu apă minerală de la Karlovy Vary şi wind- sau kitesurfing pe lacul Lipno – toate acestea, dar şi multe alte distracţii vă sunt accesibile dacă veniţi aici în vacanţă. însă cea mai atrăgătoare ocupaţie pentru Leii gurmanzi va fi degustarea nenumăratelor varietăţi de bere cehească – un adevărat deliciu pentru cunoscători.

Horoscop Urania Calatorii romantice SAGETATOR- TOLEDO

Horoscop Urania Sagetator Toledo 2012

TOLEDO – acest oraş este un adevărat monument naţional al Spaniei Acolo fiecare clădire, fiecare străduţă este o părticică a marelui muzeu.
Toledo este considerat capitala spirituală a Spaniei. Să ne gândim numai la Catedrala decorată cu capodoperele unor artişti ca Goya, Tizian, Velasquez, Van Dyke, Rafael, Rubens. Palatul imperial Alcazar este a doua perlă care poate fi văzută din orice punct al oraşului. Iar după plimbările lungi prin multele locuri demne de vizitat, răsfăţaţi-vă cu o delicatesă locală – marţipanul pregătit după o reţetă specială. Şi nu uitaţi să cumpăraţi pentru prieteni suvenire din email negru, celebre în toată lumea.


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI