Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Calatorii romantice pentru Gemeni,Balanta,Varsator

Postat de Urania Horoscop On 31 - March - 2012

Horoscop Urania Calatorii romantice pentru Semnele de aer

Pentru Gemeni cel mai important lucru este să-şi astâmpere curiozitatea şi să se lase cuceriţi de noile impresii, pe care să le poată împărtăşi apoi tuturor amicilor. Balanţa are nevoie de o vacanţă care să-i satisfacă nevoia de frumos. Pe Vărsătorul iubitor de libertate îl va inspira numai ceva extraordinar, unic.

Horoscop Urania Calatorii romantice GEMENI- LONDRA

Horoscop Urania 2012

LONDRA – oraşul curăţeniei, al ordinii, punctualităţii şi amabilităţii, celebru prin bogata sa ofertă turistică.
Big Ben Tower, Westminster, Palatul Buckingham… „Roata Mileniului”, cea mai mare roată de observaţie din lume, vă permite ca într-o jumătate de oră să vedeţi de la o înălţime de 135 de metri tot ce se află pe o rază de 40 km. Caleidoscopul distracţiilor în cartierul Soho vă oferă o mulţime de emoţii, iar dacă vizitaţi Oxfordul şi Observatorul Regal din Greenwich veţi afla multe informaţii istorice despre dezvoltarea ştiinţei. Şi neapărat mai faceţi o călătorie prin oraş în celebrele autobuze londoneze cu etaj şi trageţi apoi o fugă până la magazinul universal Harrods să faceţi cumpărături.

Horoscop Urania Calatorii romantice BALANTA- ESTONIA

Horoscop Urania Balanta Estonia 2012

ESTONIA-ţara de pe malul Mării Baltice cu oraşe medievale pitoreşti, în fermecătorul stil gotic.
Călătoria prin Estonia vă oferă peisaje minunate şi colţuri de natură aproape neumblate. Pitoreasca vale Kyutiorg, „lacul sacru” Pühajärv, malurile nisipoase şi abrupte ale râului Ahja cu sedimente geologice multicolore, rezervaţia Endla şi alte cu natură pură vă vor cuceri inima. Kopu, farul de cinci sute de ani de pe insula Hiiumaa, construcţiile fortificate ale Estoniei, cetăţile medievale vă vor lăsa pentru multă vreme impresia contactului cu enigmele trecutului. Nămolul cu proprietăţi terapeutice de la Pjarnu şi Haapsalu vă ajută să vă îmbunătăţiţi sănătatea.

Horoscop Urania Calatorii romantice VARSATOR- CROATIA

Horoscop Urania Varsator Croatia 2012

CROAŢIA – un tărâm minunat în care simţi că soarele e îndrăgostit de mare, de natură şi de oamenii care îl locuiesc.
Organizaţi-vă un concediu de vis: zburaţi cu parapanta în munţi, faceţi diving în ape curate ca lacrima, călăriţi în centrele hipice – toate acestea vă vor lăsa impresii de neuitat. Peninsula Istria, de o frumuseţe unică, vă va face să vă simţiţi ca o zeiţă, staţiunea Naftalan, cu singurul izvor de petrol cu proprietăţi terapeutice din lume, vă va reda tinereţea. Ţărmul Mării Adriatice este de asemenea celebru datorită curăţeniei şi naturii uimitoare. Staţiunile de pe ţărmul Dalmaţiei şi al Opatijei sunt de asemenea locuri care vă vor încânta şi pe care veti dori să le revedeti iar si iar.


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI