Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Calatorii romantice pentru Rac,Scorpion,Pesti

Postat de Urania Horoscop On 31 - March - 2012

Horoscop Urania Calatorii romantice pentru Semnele de Apa

Reprezentanţii zodiei Racului se vor delecta admirând peisajul oferit de un oraş european liniştit. Scorpionii încearcă întotdeauna să înţeleagă sensul adevărat al lucrurilor, aşa că vor fi încântaţi să-şi petreacă vacanţa într-o ţară încărcată de istorie. Iar Peştii, atât de atraşi de mister, trebuie să meargă în enigmatica Asie.

Horoscop Urania Calatorii romantice RAC- OLANDA

OLANDA-„Ţara Lalelelor”, a satelor cu mori de vânt şi case ca din poveşti, locul unde s-au născut şi au creat pictori celebri… Sigur aveţi ce vedea!40% din teritoriul Olandei este situat sub nivelul mării,de aici vine şi a doua denumire a ţării, Netherlands, ceea ce se traduce prin „Ţările de Jos”. Cei care merg acolo

pentru prima dată trebuie să înceapă cu vizitarea oraşului Amsterdam, capitala ţării, construit pe canale, asemenea Veneţiei: muzeele sale sunt pline de capodopere de artă, iar plimbarea pe străzi îţi dezvăluie un oraş viu, captivant, ca un spectacol. Apoi din Delft cumpăraţi-vă neapărat un obiect fabricat din ceramica devenită celebră, iar în Gouda -cel mai gustos caşcaval din lume.

Horoscop Urania Calatorii romantice SCORPION- TURCIA

Horoscop Urania Scorpion Turcia2012

TURCIA – o ţară unică, situată pe două continente şi scăldată de patru mări, ţinut al capodoperelor arhitecturale şi al unei bucătării excelente.
Istanbulul, cel cunoscut în istorie ca legendarul şi slăvitul Constantinopol, este singurul oraş din lume situat pe două continente, Europa şi Asia. Trebuie să vizitaţi Catedrala Sfânta Sofia, capodoperă a stilului bizantin, aflată pe locul celei ridicate de Constantin cel Mare, întemeietorul Constantinopolului. Moscheea Albastră, palatul sultanului cu tezaurul de la Topkapi, Marea Moartă a Turciei, unde nu sunt niciodată valuri, templul lui Artemis din Efes toate acestea reprezintă doar o mică parte din minunile Turciei.

Horoscop Urania Calatorii romantice SCORPION- TURCIA

Horoscop Urania Pesti Indonezia 2012

INDONEZIA-un loc de pe Pământ unde mai e posibil să nimereşti pe o insulă nelocuită, să te rătăceşti în junglă şi să vizitezi plantaţii de orez şi ceai.
„Ţara celor o mie de insule” este situată lângă ecuator, de la Malaysia până la Australia. Iată un adevărat rai pentru cei care visează să petreacă un timp în singurătate, să. se bucure de linişte, să mediteze, să se regăsească şi să încerce să pătrundă sensul existenţei. Contopirea budismului cu islamul şi catolicismul se observă în arhitectura vechilor temple de la Prambanan şi Borobudur. Iar „Mecca” tuturor turiştilor din zilele noastre din întreaga lume este insula, cunoscută şi sub numele de „perla tropicelor”.


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI