Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Martie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Capricorn Decembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 30 - November - 2013

Horoscop Urania Lunar – Capricorn/ Decembrie 2013

Horoscop Lunar Capricorn Decembrie 2013

Horoscop Lunar Capricorn avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje planetare: Vă veţi bucura de o lună decembrie ceva mai puţin haotică graţie Lunii Noi de pe 3 decembrie din Săgetător, casa a douăsprezecea. în intervalul 5-23 decembrie, prezenţa lui Mercur în acelaşi sector vă va intensifica intuiţia, aşa cum a făcut-o şi Venus în octombrie. Ascultaţi-vă vocea interioară şi învăţaţi să aveţi încredere în ea. De asemenea, spre sfârşitul anului rezervaţi-vă timp pentru contemplare şi pregătiţi-vă pentru începutul simbolic al noului an solar din ianuarie.

Horoscop Lunar Capricorn relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Un aspect benefic format de Jupiter din Rac, casa a şaptea, cu Saturn din Scorpion, casa a unsprezecea, pune accentul pe relaţiile din carieră, dar într-un mediu mai liniştit şi mai relaxant. De asemenea, vă veţi bucura în mod special de petrecerea timpului alături de cei apropiaţi, în primul rând de partenerul de viaţă şi de vechii prieteni.

Horoscop Lunar Capricorn banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: La serviciu, ultimele două săptămâni ale anului 2013 vor fi aglomerate. în plus faţă de Luna Plină de pe 17 decembrie din Gemeni, casa a şasea, Marte va intra pe data de 7 în Balanţă, casa a zecea. Deşi veţi avea mai multe responsabilităţi şi termene de predare, faceţi o prioritate din obţinerea unui echilibru sănătos între muncă şi timpul acordat familiei.

Horoscop Lunar Capricorn turbulente planetare

Horoscop Lunar Capricorn Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Lăsaţi în aşteptare deciziile legate de relaţii (lucru valabil şi pentru nunţi sau logodne) deoarece între 22 decembrie şi începutul lui februarie 2014 Venus vă parcurge în mişcare retrogradă zodia natală. între cele două momente, vă puteţi răzgândi sau e posibil să simţiţi nevoia unor discuţii suplimentare înainte de a trece mai departe. De asemenea, în perioada de retrogradare a lui Venus nu e deloc înţelept să invitaţi persoana iubită să locuiască cu dumneavoastră.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,5, 9, 12, 13,14, 19, 23, 24, 27
Zile nefavorabile: 3, 4, 6, 10, 16, 18, 20, 25, 30, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn/ Decembrie 2013


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

1 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI