Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Capricorn Dragoste 2012

Postat de Urania Horoscop On 20 - January - 2012

Horoscop Capricorn Dragoste 2012

Horoscop 2012 Capricorn Dragoste

Horoscop 2012
Capricorn Dragoste

Imaginarul eretic e stârnit, încercaţi sa va controlaţi mai bine

Tradiţional, Capricornii sunt riguroşi, încăpăţânaţi, cerebrali şi nu e în firea lor să se abată de la drumul drept pe care şi l-au planificat cu grijă. Şi cu toate astea în 2012 ceva se poate schimba – e vorba de atitudinea lor faţă de dragoste: Uranus şi Jupiter vor încerca să-i facă să-şi piardă capul… Căsătoriţi sau nu, Capricornii se vor arăta extrem de sensibili la o privire, o siluetă, un surâs pe care altădată nici nu le-ar fi remarcat. Aerul timid al noii asistente din companie îi va face să viseze, prietena adolescentă a fiului cel mare îl va face să întoarcă capul după ea. Rotunjimile colegei de birou sau şuviţele date cu gel ale livratorului de pizza pot declanşa în ei cele mai îndrăzneţe fantezii. Şi e inutil să încercăm să îi facem să realizeze cât de improbabile sunt aceste vise amoroase. Asta pentru că e în firea Capricornilor să-şi imagineze că prin puterea lor de convingere vor depăşi toate obstacolele. Totuşi, Neptun în Peşti va avea grijă să-i trezească la realitate, prin intermediul anturajului familial şi profesional care-i poate face să plătească scump aceste deraieri. Şi mai e un aspect delicat: unii dintre nativi pot deveni extrem de geloşi pe partenerii lor, în special dacă e vorba de un Berbec, un Geamăn sau un Leu. Perechea ideală în 2012 pentru Capricorni ar putea fi un nativ Fecioară, Scorpionul pare atras sexual, dar lipseşte înţelegerea profundă. Dacă e vorba de un Vărsător, relaţia poate fi interesantă în 2012, de vreme ce amândoi vor dori să experimenteze cât mai mult, însă doar un nativ Peşti îl poate face pe Capricorn să se simtă în al nouălea cer.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI