Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Capricorn Ea/El 2012

Postat de Urania Horoscop On 23 - March - 2012

Horoscop Urania Capricorn Ea/El
22 decembrie – 20 ianuarie Planeta guvernatoare: Saturn

Capricorn – Ea va scăpa de probleme, îşi va conştientiza menirea, şi nu se va simţi în vreun fel îngrădită ori lezată în drepturi

Capricorn Ea/EL 2012

Dragostea şi succesul creator vor merge mână în mână. în prima jumătate a anului vă bucură faptul că vă puteţi deplasa mai mult prin ţară. în mai o călătorie în străinătate vă

permite să vă perfecţionaţi cunoştinţele de limbi străine. Primăvara va rămâne în amintirea dvs. ca o perioadă a iubirii şi a unor aventuri de dragoste incredibile. Dar pe lângă toate acestea, ea vă dezvăluie noi perspective în realizarea ideilor creative. Din iunie până în octombrie, sub influenţa planetelor Neptun, Chiron şi Pluton, îl veţi intui foarte bine pe orice interlocutor, ghicindu-i slăbiciunile şi citindu-i gândurile, ceea ce vă permite să-i influenţaţi într-o oarecare măsură deciziile, acţiunile. Acum puteţi face afaceri cu succes – comerţ, servicii de intermediere şi consultanţă etc. Profitaţi de această perioadă pentru a stabili relaţii bune cu rudele şi a vă face relaţiile de care aveţi nevoie. E posibil ca în aprilie, septembrie ori noiembrie să puneţi punct unei relaţii consumate. Ţelurile nobile spre care veţi aspira începând cu luna octombrie vă vor aduce succes în viaţă şi satisfacţii lăuntrice.
Capricorn EA decada I – între 22 şi 31 decembrie
începutul anului vă promite o bună dispoziţie şi o atitudine degajată faţă de tot ce vă înconjoară. Există riscul ca din cauza distracţiilor să vă uitaţi îndatoririle. La sfârşitul lui martie şi în aprilie, lipsa de consecvenţă şi toleranţă din partea dvs. îi poate revolta pe cei dragi. Dacă veţi lucra în permanenţă asupra slăbiciunilor dvs., la sfârşitul verii – începutul toamnei veţi reuşi să câştigaţi mai multă autoritate printre colegi.
Capricorn EA decada II – între 1 şi 11 ianuarie
Din martie până în iunie copiii vor solicita atenţia dvs. permanentă. Faţă de orice situaţie adoptaţi o atitudine uşor ironică şi optimistă. Evenimentele verii vă pot transforma într-un filozof – veţi învăţa să priviţi altfel toate lucrurile. Din luna august ocupaţi-vă serios de sănătatea dvs. şi de aspectul exterior. In octombrie e bine să plecaţi într-o călătorie împreună cu prietenii, în decembrie prietenele vor avea nevoie de ajutorul dvs.
Capricorn EA decada III – între 12 şi 20 ianuarie
încă din ianuarie veţi avea norocul să găsiţi un serviciu foarte avantajos. De asemenea, vă puteţi bizui pe îmbunătăţirea condiţiilor de muncă şi pe mărirea salariului. Din februarie până în iunie veţi fi nevoită să vă revizuiţi ţelurile. E o perioadă de reparare a greşelilor în relaţia cu şefii şi cu părinţii. Toamna cunoştinţa cu nişte străini se va transforma într-o adevărată prietenie. Fiţi pregătită pentru orice evenimente neprevăzute.

Capricorn – El se va strădui să obţină şi mai mult, ca să fie apreciat şi pentru ca succesele lui să fie cunoscute

în prima jumătate a anului el poate fi aidoma unui tânăr lipsit de griji, căruia totul îi reuşeşte cu uşurinţă. întâlniri, tot felul de expoziţii şi alte evenimente culturale vor crea premisele pentru cunoştinţe şi flirturi

fără consecinţe. Acest lucru poate influenţa relaţiile cu cei dragi şi cu colegii. în ianuarie-februarie el trebuie să se îngrijească de securitatea şi integritatea banilor şi a lucrurilor care prezintă valoare. La începutul lui aprilie şi la începutul lui iunie pot apărea probleme la serviciu. Ar fi bine să se adreseze unui jurist priceput. în acest an el trebuie să se gândească nu cât de sus şi cât de repede va urca el în carieră, ci cât de mult timp şi cu câtă siguranţă va reuşi să se menţină la nivelul necesar. Lunile tensionate de vară pot deveni pentru el punctul de plecare pentru schimbări în relaţia cu superiorii şi colectivul de lucru. Din octombrie îşi poate revizui cercul de interese, rupând unele relaţii de afaceri şi stabilindu-şi priorităţile profesionale. Sentimentul forţei personale şi prezenţa persoanelor care îi împărtăşesc opiniile îi vor permite să stabilească noi obiective profesionale şi să aleagă un alt drum în viaţă.
Capricorn EL decada I – între 22 şi 31 decembrie
Entuziasmul exagerat la muncă din perioada primăverii poate duce la şubrezirea sănătăţii. Dorinţa de a face totul după cum vrea el e posibil să provoace conflicte. Dacă îşi foloseşte înţelepciunea şi firea paşnică, poate evita procesele juridice. Din vară e cazul să înceapă să privească lucrurile mai amplu. Pot apărea situaţii când e mai bine să renunţe la ţelurile anterioare şi să înceapă un proiect nou.
Capricorn EL decada II – între 1 şi 11 ianuarie
La începutul anului el nu va fi un părinte ideal. Poate chiar să cadă în extreme în relaţia cu copiii, ori muştruluindu-i excesiv, ori uitând cu totul de ei. începând cu luna august, succesele de la serviciu îi aduc obligaţii şi responsabilităţi în plus. Dar acest lucru va fi doar un stimul pentru realizarea ambiţiilor lui. în această perioadă se pun bazele bunăstării sale şi ale ascensiunii în carieră pe anul următor.
Capricorn EL decada III – între 12 şi 20 ianuarie Nu e cazul să cadă în letargie la începutul anului, fiindcă poate rata anumite oportunităţi excelente. Determinarea, consecvenţa şi perspicacitatea e posibil să fie pe placul conducerii. în mai şi august iniţiativa şi creativitatea în rezolvarea sarcinilor de serviciu pot deschide noi perspective de evoluţie profesională. Iar în septembrie ajutorul protectorilor poate deveni mai semnificativ. Va fi la vedere şi se va implica în plan social.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI