Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Martie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Capricorn Ianuarie 2013

Postat de Urania Horoscop On 10 - January - 2013

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Ianuarie 2013

Horoscop Lunar Capricorn Ianuarie 2013

Horoscop Lunar Capricorn antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje Planetare: Luna Nouă de pe 11 ianuarie din zodia dumneavoastră natală vă îndeamnă la răsfăţ. Schimbaţi-vă înfăţişarea, duceţi-vă la masaj şi rezervaţi-vă timp pentru ceea ce doriţi să faceţi. Această Lună Nouă sporeşte încrederea în sine şi vă ajută să începeţi noul an cu ţeluri şi ambiţii noi.

Horoscop Lunar Capricorn relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Puterea dumneavoastră de atracţie cunoaşte cote maxime după ce Venus va intra în Capricorn pe data de 9, cu atât mai mult cu cât Mercur se va afla în aceeaşi zodie până pe 18 ianuarie, conferindu-vă un farmec deosebit în conversaţie. Acest aspect vă va pune în legătură cu oameni din toate sferele vieţii, însă alte configuraţii planetare dificile pot aduce conflicte familiale la începutul lui ianuarie şi pe Ta mijlocul lunii.

Horoscop Lunar Capricorn banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani si succes: Provocările financiare pot apărea sub influenţa Lunii Pline de pe 27 ianuarie din Leu, casa a opta. însă veţi beneficia şi de impulsul de a diminua cheltuielile şi de a stabili un buget realist pentru 2013, incluzând economii regulate şi reducerea datoriilor. Totuşi, fiţi precaut atunci când îi cereţi unui prieten sfaturi financiare sau dacă sunteţi invitat să participaţi la o investiţie comună. Stabiliţi-vă propriile obiective şi dobândiţi singur informaţiile de care aveţi nevoie.

Horoscop Lunar Capricorn turbulente planetare

Horoscop Lunar Capricorn Turbulenţe planetare.

Turbulente Planetare: E posibil să simţiţi nevoia de a vă distanţa de un prieten sau de un grup. Probabil că vi se cere prea mult sau poate descoperiţi că nu mai împărtăşiţi aceleaşi valori. S-ar putea de asemenea ca o persoană din trecut să reapară în viaţa dumneavoastră. O reîntâlnire nu va fi neapărat benefică. Fiţi precaut.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1, 2,7,15,19,21, 29, 30
Zile nefavorabile: 4, 6,10,17,24, 31
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Ianuarie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

1 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI