Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Capricorn Iunie 2013

Postat de Urania Horoscop On 31 - May - 2013

Horoscop Urania Lunar – Capricorn/ Iunie 2013

Horoscop Lunar Capricorn Iunie 2013

Horoscop Lunar Capricorn avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje PLANETARE: Luna Plină de pe 23 iunie străluceşte în zodia dumneavoastră natală. Este o ocazie importantă de a evalua cât de departe aţi ajuns până acum şi de a defini exact ceea ce speraţi să realizaţi până în 2014. Apoi folosiţi energia lunară pentru a aborda fiecare zi cu entuziasm şi optimism. Alte persoane vor reprezenta o parte a cheii către succes.

Horoscop Lunar Capricorn relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Pe 25 iunie, Jupiter îşi începe tranzitul de un an prin Rac, casa a şaptea. Această influenţă benefică va aduce noi oameni în viaţa dumneavoastră, anumiţi nativi din Capricorn vor duce la un nivel superior relaţia de dragoste, iar cuplurile se vor bucura de mai multă intimitate. Cercul cunoştinţelor se va extinde, iar unele dintre acestea vă vor purta noroc. Fiţi vigilent şi identificaţi-le!


Horoscop Lunar Capricorn banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes: La serviciu, veţi ajunge la o productivitate înaltă graţie tranzitului lui Marte prin Gemeni, casa a şasea, unde va avea loc şi Luna Nouă de pe data de 8 iunie. Totuşi, verificaţi detaliile, evitaţi presupunerile şi nu lăsaţi entuziasmul să vă determine să preluaţi sarcini care vă depăşesc posibilităţile. Veşti bune la serviciu în jurul zilei de 19.

Horoscop Lunar Capricorn turbulente planetare

Horoscop Lunar Capricorn Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Veţi întâlni diverşi oameni dificili în prima parte a lunii, atunci când Mercur şi Venus din Rac vor intra în conflict cu alte planete. Apoi după Jupiter va pătrunde pe 25 iunie în casa a şaptea, Mercur îşi va începe mişcarea retrogradă în acelaşi sector, pe data de 27. Vă puteţi aştepta la orice de la acest aspect planetar, de la lupte pentru putere la o semnificativă neînţelegere. Reţineţi acest lucru mai ales în zilele nefavorabile din iunie.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1, 6,9,11,16,18,19, 20,27
Zile nefavorabile: 2, 5, 10, 15, 17, 22, 23, 28, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn/ Iunie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI