Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 14-20 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 14-20 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Capricorn Luna Noiembrie 2011

Postat de Urania Horoscop On 5 - November - 2011

Capricorn – Previziuni pentru Luna Noiembrie 2011

Această lună este marcată de tranzitul planetei Marte prin zodiile Leului şi Fecioarei, care ocupă sectorul morţii, moştenirilor şi cel al studiilor, călătoriilor din horoscopul general al Capricornilor. Acest tranzit aduce mari transformări în comportamentul nativilor, care vor aborda o personalitate nouă, construită pe un sistem de valori reale. Pot avea parte de încercări şi obstacole, dificultăţi, pentru a conştientiza pentru ce luptă în această existenţă. în prima parte a lunii noiembrie, planeta Marte face opoziţie cu Neptun şi trigon cu Luna Neagră, aspecte care cer nativilor să-şi asume responsabilităţile familiale, să lupte pentru stabilitate, renunţând la materialism şi nevoia de putere. în partea a doua a lunii noiembrie, planeta Marte face trigoane cu Pluton şi Jupiter, aspecte pozitive, ce coordonează nativii spre un ideal care corespunde nevoilor profunde de stabilitate şi evoluţie spirituală. Vor pune accent pe strategii pe termen lung, legate de educaţie, studii, acumulare de informaţii, contacte şi relaţii cu străinătatea.

Soarele tranzitează zodiile Scorpionului şi Săgetătorului, care ocupă sectorul anturajului şi cel al suferinţelor din horoscopul general al Capricornilor, aducând suprasolicitare fizică şi intelectuală, nevoia de implicare în cât mai multe activităţi sociale şi parteneriate de afaceri. în prima parte a lunii noiembrie, Soarele face sextil cu Pluton, aspect de regenerare fizică şi psihică, de transformare în plan relaţional şi social. în partea a doua a lunii, Soarele face conjuncţie cu Nodul Nord, trigon cu Uranus şi cuadraturi cu Marte, Neptun obligând nativii la autoanaliză, selectarea anturajului, schimbarea unor strategii. Se pot confrunta cu evenimente neaşteptate, fiind o perioadă de izolare, cu scopul de a face alianţe sau strategii de viitor.
Planeta Saturn se află în mers direct prin zodia Balanţei care ocupă sectorul carierei şi vieţii sociale din horoscopul general al Capricornilor şi face în continuare opoziţie cu Luna Neagră şi trigon cu Neptun, aspecte care provoacă tot felul de situaţii
care cer asumarea unor mari responsabilităţi profesionale şi familiale. Nativii trebuie să pună accent pe obligaţii şi nu pe acumularea materială. Să privească banii ca pe un mijloc necesar de asigurare a vieţii şi nu ca pe un mijloc de pentru a dobândi puterea. Trebuie să dea dovadă de reciprocitate în toate relaţiile în care se implică.
Planeta Venus tranzitează zodia Săgetătorului care ocupă sectorul suferinţelor din horoscopul general al Capricomilor şi face, în prima parte a lunii, conjuncţie cu Mercur, Nodul Nord şi trigon cu Uranus, aspecte care cer nativilor să se autoanalizeze corect şi să înţeleagă care le sunt dorinţele afective şi modul în care pot lupta pentru ele. Trebuie să renunţe la acele relaţii involutive, care le-au creat mari neplăceri în plan sentimental sau social. în partea a doua a lunii, planeta Venus face trigoane cu Jupiter şi Pluton, aspecte foarte bune pentru conştientizarea susţinerii unor planuri strategice legate de viaţa afectivă şi cea socială.
Planeta Mercur se află în tranzit prin zodia Săgetătorului, care ocupă sectorul suferinţelor din horoscopul general al Capriconilor, iar pe 24 noiembrie va intra în mers retrograd. Planeta Mercur va face conjuncţii cu Venus şi Nodul Nord aspecte care cer nativilor să-şi reevalueze sentimentele şi modul de comunicare al acestora. Să fie corecţi cu ei, stabilindu-şi clar priorităţile şi apoi să comunice ceea ce doresc.
Planeta Jupiter se află în continuare în mers retrograd prin zodia Taurului, care ocupă sectorul riscurilor, aventurilor şi relaţiilor cu copiii din horoscopul general al Capriconilor şi face trigoane cu Pluton şi Marte, aspecte care dirijează eficient energia nativilor pentru a pune bazele unor construcţii armonioase în plan afectiv şi social.
Luna Neagră tranzitează zodia Berbecului, care ocupă sectorul familiei din horoscopul general al Capriconilor şi face în această lună trigoane cu Venus şi Marte, aspecte care cer nativilor să pună capăt conflictelor, să-şi armonizeze viaţa familială, să decidă în ce mod, îşi pot duce la bun sfârşit idealurile. Este un moment în care se vor trezi la realitate şi vor înţelege că multe blocaje sunt de fapt consecinţa propriilor gânduri şi acţiuni.

Horoscop Urania Lunar-Capricorn Noiembrie 2011

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 6.05.2022 Luna în Balanţă, de la 15:57 în Scorpion. Aerisim bine casa şi ne pregătim pentru o seară veselă cu prietenii în jurul unei căni de vin fiert. Sfat culinar: conopidă drept garnitură.

29 aprilie - GheorgheTomozei, Florin Călinescu, Jerry Seinfeld, William Randolph Hearst, Duke Ellington, Tom Ewell, Celeste Holm, Zubin Mehta, Dale Earnhardt, Kate Mulgrew, Daniel Day-Lewis, Michelle Pfeiffer, Andre Agassi, Uma Thurman, Jo O'Meara, Master P.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI