Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Capricorn Martie 2013

Postat de Urania Horoscop On 16 - March - 2013

Horoscop Urania Lunar – Capricorn/ Martie 2013

Horoscop Lunar Capricorn Martie 2013

Horoscop Lunar Capricorn avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje planetare: Viaţa începe să reintre în normal după ce Mercur revine pe 18 martie la mişcarea directă în Peşti, casa a treia. Puteţi folosi perioada de dinainte pentru a vă pune la treabă extraordinarele însuşiri de organizator la serviciu şi acasă. începeţi în jurul datei de 7, iar până pe 28 veţi scăpa de dezordine şi veţi fi gata să înaintaţi rapid în realizarea unui proiect.

Horoscop Lunar Capricorn relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Veţi intra în legătură cu mulţi oameni, deoarece Luna Nouă de pe 11 martie din Peşti pune accentul pe comunicare. Majoritatea vă vor sprijini; clarificaţi-vă însă gândurile în timp ce Mercur este retrograd. Energia lunară activează şi studiul, aşa că e un moment potrivit pentru adunarea informaţiilor, lectură şi cercetare. O întâlnire petrecută la începutul lui martie poate produce rezultate pozitive la sfârşitul lunii.

Horoscop Lunar Capricorn banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI succes: Vă veţi simţi suprasolicitat, deoarece Luna Plină de pe 27 martie din Balanţă, casa a zecea, intră în conflict cu Pluton din zodia dumneavoastră natală şi cu Uranus din Berbec, casa a patra. Echilibrarea carierei cu responsabilităţile domestice va fi dificilă şi, chiar dacă veţi reuşi acest lucru, veţi trăi clipe grele încercând să mulţumiţi pe toată lumea. Cereţi ajutorul prietenilor.

Horoscop Lunar Capricorn turbulente planetare

Horoscop Lunar Capricorn Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: într-o oarecare măsură, se va petrece o schimbare acasă sau în viaţa de familie, iar o rudă apropiată, poate chiar un părinte, va avea nevoie de ajutor. Luaţi-vă măsuri de precauţie suplimentare dacă vă faceţi de lucru prin casă cu diverse unelte sau vă urcaţi pe vreo scară, sau şi mai bine lăsaţi totul pe seama unui profesionist în loc să riscaţi un accident. Totuşi, nu e deloc momentul să începeţi un proiect de renovare a casei, deoarece rezultatul va fi departe de cel aşteptat.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1, 2, 7,10,14, 16, 21,25, 26, 30
Zile nefavorabile: 4, 5, 6,12, 17, 20, 22, 27, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn/ Martie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI