Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Capricorn Noiembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 31 - October - 2013

Horoscop Urania Lunar – Capricorn/ Noiembrie 2013

Horoscop Lunar Capricorn Noiembrie 2013

Horoscop Lunar Capricorn avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Cunoaşterea devine o pasiune declanşată de prezenţa lui Marte în Fecioară, casa a noua, şi e posibil să întreţineţi frecvent relaţii cu diverşi oameni aflaţi la distanţă sau cu rudele prin alianţă. Puneţi întrebări, căutaţi informaţii şi înţelegere şi exploraţi noi domenii cu ajutorul internetului şi al cărţilor. Le veţi absorbi pe toate rapid, alimentându-vă setea de a cunoaşte mai mult.

Horoscop Lunar Capricorn relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Sezonul sărbătorilor începe vijelios cu puţin ajutor din partea Lunii Noi (eclipsei solare) de pe 3 noiembrie din Scorpion, casa a unsprezecea, şi al Lunii Pline de pe 17 noiembrie din Taur, casa a cincea. Ambele influenţe promit o viaţă socială activă şi o mulţime de oportunităţi de a vă întâlni cu prietenii sau cu oameni necunoscuţi. Dacă aveţi o relaţie romantică, e posibil să ajungă într-un punct de cotitură în apropierea datei când are loc Luna Plină, la o săptămână după ce Mercur revine pe data de 11 la mişcarea directă prin Scorpion. Energia lunară poate atrage şi o nouă idilă.

Horoscop Lunar Capricorn banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani Si SUCCES: Casa a unsprezecea fiind extrem de activă, este o perioadă excelentă pentru stabilirea de contacte, atât personale, cât şi legate de serviciu. în acest sens, fiţi vigilent în ultima săptămână din noiembrie. Duceţi-vă la cumpărături în perioada de retrogradare a lui Mercur. E posibil să faceţi câteva achiziţii neaşteptate; căutaţi pe rafturi obiecte cu etichete greşite.

Horoscop Lunar Capricorn turbulente planetare

Horoscop Lunar Capricorn Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Deşi Venus intră pe 5 noiembrie în zodia dumneavoastră natală şi vă sporeşte puterea de atracţie, ea mai poate stârni şi o serie de probleme atunci când dorinţele proprii intră în conflict cu cele ale familiei. Comunicarea poate fi utilă, însă aspectul fix format de Uranus şi Pluton pe data de 1 va aduce piedici până după mijlocul lunii.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 6,11,12,15,20,22,26
Zile nefavorabile: l, 7,9,13,21,28


Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn/ Noiembrie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI