Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Capricorn Octombrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 1 - October - 2013

Horoscop Urania Lunar – Capricorn/ Octombrie 2013

Horoscop Lunar Capricorn Octombrie 2013

Horoscop Lunar Capricorn avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje PLANETARE: Ascultaţi-vă cu atenţie vocea interioară atunci când Venus va intra pe 7 octombrie în Săgetător, casa a douăsprezecea. Visele pot fi extrem de semnificative, aşa că ţineţi pe noptieră un jurnal în care să le notaţi la trezire. De asemenea, împărtăşiţi-vă din înţelepciunea unei rude mai în vârstă, care vă poate oferi o perspectivă nouă asupra vieţii.

Horoscop Lunar Capricorn relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Verificaţi datele şi orele înainte de a pleca la diverse întâlniri cu prietenii. Sunt posibile confuzii după ce Mercur intră pe 21 octombrie în mişcare retrogradă. însă aceeaşi planetă vă poate fi de ajutor dacă stabiliţi un contact legat de carieră în jurul datei de 8, deoarece el va reveni către sfârşitul lunii. Luna Plină (eclipsa lunară) de pe 18 octombrie din Berbec, casa a patra, este minunată pentru a vă distra acasă. Planificaţi câteva întâlniri relaxante cu prietenii apropiaţi.

Horoscop Lunar Capricorn banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Vă puteţi aştepta la zile mai dificile la serviciu, mai ales în jurul datei de 5 octombrie, când are loc Luna Nouă din Balanţă, casa a zecea. La fel* ca şi până acum, situaţia devine controlabilă dacă sunteţi răbdător, aceasta fiind de fapt cea mai importantă încercare. Fiţi agreabil şi nu împingeţi lucrurile la extrem. O abordare subtilă poate fi mai eficientă.

Horoscop Lunar Capricorn turbulente planetare

Horoscop Lunar Capricorn Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: E posibil ca o problemă familială să vă solicite atenţia în jurul datei când are loc Luna Nouă, impactul fiind resimţit asupra carierei. Dacă sesizaţi o astfel de posibilitate, vorbiţi cu oamenii potriviţi de la serviciu şi informaţi-i. Nu ezitaţi să cereţi ajutorul unui prieten devotat.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2,3,6, 7,12,15,16,23,25
Zile nefavorabile: 1,4,10,11,13,17,19,24


Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn/ Octombrie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI