Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Capricorn Septembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 31 - August - 2013

Horoscop Urania Lunar – Capricorn/ Septembrie 2013

Horoscop Lunar Capricorn Septembrie 2013

Horoscop Lunar Capricorn avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Luna Nouă de pe 5 septembrie din Fecioară şi Luna Plină de pe data de 19 din Peşti vă vor furniza motivaţia necesară pentru a pleca din oraş într-o excursie sau pentru a petrece un weekend prelungit într-o destinaţie apropiată. Ambele situaţii vă vor domoli sentimentul de nerăbdare provocat de aceste influenţe, care vor favoriza totodată studiul şi lărgirea orizontului. Dacă nu puteţi călători, faceţi mai multe excursii de o zi pentru a explora oraşul şi împrejurimile lui.

Horoscop Lunar Capricorn relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Problemele legate de prieteni vor reapărea, dar vă va fi mai uşor să le controlaţi, mai ales pentru că veţi cunoaşte şi alţi oameni după ce Venus intră pe 11 septembrie în Scorpion, casa a unsprezecea. De asemenea, e posibil să vă implicaţi într-o activitate de grup. In acest caz, împărţiţi sarcinile cu alţii şi oferiţi doar din timpul, nu şi din banii dumneavoastră.

Horoscop Lunar Capricorn banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Până pe 10 septembrie, Venus se va afla în Balanţă, casa a zecea, iar Mercur va tranzita între 9 şi 28 aceeaşi zodie. De pe urma acestor aspecte planetare va beneficia afirmarea dumneavoastră în carieră. Vor exista şi câteva zile dificile pe la mijlocul lunii, atunci când vă veţi gândi mai serios să încetaţi relaţiile cu angajatorul actual. Probabil că nu e cea mai bună idee, deoarece după alte câteva zile situaţia va deveni mult mai bună.

Horoscop Lunar Capricorn turbulente planetare

Horoscop Lunar Capricorn Turbulenţe planetare.

Turbulenţe PLANETARE: Deşi sectorul financiar beneficiază luna aceasta de o oarecare stabilitate, prezenţa lui Marte în casa a opta va readuce în discuţie nevoia de a conserva resursele. Această planetă pătimaşă vă va determina să multiplicaţi câştigurile în aceeaşi măsură în care vă va îmboldi să cheltuiţi sub imperiul unui impuls de moment.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1, 3, 6, 8,10, 17, 18, 21, 23, 28
Zile nefavorabile: 2,7,9,11,13,16,20, 22,27, 29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn/ Septembrie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI