Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Ce spune numărul maşinii

Postat de Urania Horoscop On 3 - April - 2014

HOROSCOP Numerologie : Ce spune numărul maşinii

Dacă vreţi ca maşina pe care o aveţi să nu vă facă niciodată probleme şi să funcţioneze perfect ori de câte ori aveţi nevoie de ea, alegeţi-i şi un număr de înmatriculare corect.
Când vă pregătiţi să vă cumpăraţi o maşină, vă preocupă în primul rând, desigur, modelul, caracteristicile tehnice, dotările, designul acesteia. Dar v-aţi gândit vreodată că şi numerele de înmatriculare ale

automobilelor au, la rândul lor, o importanţă anume? Pentru că interpretarea numerologică a cifrelor care alcătuiesc numărul de înmatriculare al maşinii dvs. vă poate da informaţii utile despre cât de reuşită va fi folosirea acesteia. Dar e posibil ca numărul maşinii dvs. să ajute la atragerea energiei subtile a banilor? Şi e posibil să-l schimbaţi cu o combinaţie mai norocoasă?
Mici calcule
Pentru stabilirea indicelui numerologic al numărului maşinii, trebuie obţinută suma tuturor cifrelor care îl alcătuiesc, iar aceasta trebuie adusă apoi la un număr simplu.
De exemplu: numărul maşinii este B 975 TRA.
Facem suma (literele nu se iau în calcul): 9+7+5=21=2+1=3. Prin urmare, energia acestui automobil este 3.
Să vedem ce spune numărul maşinii dvs.

Cu o asemenea maşină vor avea succes călătoriile de afaceri în străinătate, încheierea contractelor. Creşte încrederea în forţele proprii, sentimentul propriei importanţe. Este o maşină potrivită pentru oamenii de afaceri. Dar atenţie: în ea pot izbucni uşor disputele!

Cu această maşină au succes vizitarea şi verificarea diferitelor obiective. Ea îi poartă noroc proprietarului său în timpul deplasărilor în vederea negocierilor. Insă deciziile importante şi alegerile nu vor fi uşoare.

în această maşină se discută cu uşurinţă pe orice temă legată de primirea sau oferirea
unor credite. Numărul este potrivit pentru persoane vesele şi foarte active. Insă trebuie să ţineţi cont de faptul că el vă dă siguranţa că puteţi face mai multe lucruri în acelaşi timp, aşa că va trebui să învăţaţi să vă stabiliţi priorităţile.

Numărul acesta de înmatriculare este potrivit pentru persoanele creative: el le consolidează situaţia materială şi le permite să muncească în linişte, fără a se adapta la diferite conjuncturi. De asemenea, vor avea succes orice activităţi de vânzare. Dacă vă lipsesc stabilitatea şi bunăstarea, alegeţi-vă un număr de înregistrare cu acest indice.

Este o maşină bună pentru călătorii. Dar acest număr nu li se potriveşte tuturor. Problema este că maşinile cu indicele 5 sunt cel mai des oprite de poliţie şi tind să nimerească în accidente. Dacă în harta dvs. numerologică există o combinaţie armonioasă cu acest număr, puteţi merge fără probleme cu această maşină în vacanţe sau la distracţii.

0 maşină minunată pentru călătorii de familie, care vor reuni toate rudele. Pentru ca între cei care călătoresc cu ea să domnească înţelegerea, urcaţi-vă mai des toată familia în maşină şi faceţi scurte călătorii prin apropiere. De asemenea, acest indice este ideal pentru persoanele care au preocupări artistice.

Numărul singuraticilor. Şaptele li se potriveşte celor care preferă să câştige banii singuri, fără colaboratori. Într-o asemenea maşină se vor purta, cel mai probabil, discuţii pe teme filozofice, în ea sunt excluse disputele gălăgioase.

Această maşină este potrivită pentru cei care activează în domeniul imobiliar. Călătorind cu această maşină, veţi putea încheia multe tranzacţii avantajoase, îmbunătăţindu-vă semnificativ situaţia financiară.

Numărul acestui automobil este favorabil pentru cei care lucrează în domeniul justiţiei. De asemenea, el este potrivit şi pentru cei a căror activitate presupune călătorii dese către ori legate de instituţii publice. La drum, proprietarul unei astfel de maşini este, de obicei, mai atent şi mai corect decât alţi şoferi.
Să aveţi noroc cu numărul maşinii dvs.!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI