Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-3 Decembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-3 Decembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Construim matricea personala

Postat de Urania Horoscop On 8 - November - 2013

NUMEROLOGIE – Construim matricea personala

Numerologie - Matricea personala

Folosind un sistem de calcul foarte simplu, se poate alcătui aşa-numitul pătrat al lui Pitagora – o schiţă ce indică rezervele ascunse ale fiecărui om.
Pătratul lui Pitagora este una din metodele folosite în numerologie pentru stabilirea caracteristicilor principale ale personalităţii, în baza numerelor ce alcătuiesc data de naştere a unui om. Metodă, cunoscută şi sub numele de „pătratul magic“, a fost elaborată de matematicianul grec Pitagora în secolul VI î.H.
Construim psihomatricea
De exemplu, data naşterii unei persoane este: 18 noiembrie 1978. O notăm ca pe un şir de numere (fără zerouri): 18 11 1978.
1. Pentru calculul primului număr, adunăm toate cifrele care alcătuiesc data naşterii: 1+8+1+1+1+9+7+8. Primul număr este 36.
2. Pentru cel de-al doilea număr, se adună cifrele din care este alcătuit primul număr: 3+6=9. Al doilea număr este 9.
3. Pentru al treilea număr, scădem din primul număr prima cifră a întregului şir (în exemplul nostru este cifra 1) înmulţită cu constanţa 2: 36-(lx2)=36-2=34. Al treilea număr este 34.
4. Pentru a calcula cel de-al patrulea număr trebuie adunate cifrele din care este alcătuit cel de-al treilea număr: 3+4=7. Al patrulea număr este 7.
Notăm numerele obţinute pe al doilea rând: 18 111978 36 9 34 7
Acum completăm pătratul lui Pitagora: Psihomatricea constă din 9 celule numerotate de la 1 la 9.

1 4 7
2 5 8
3 6 9

Introducem fiecare cifră din cele două rânduri obţinute în celula care îi este alocată din matrice, de atâtea ori, de câte ori apare aceasta în cele două rânduri de cifre. Obţinem:

1111 4 77
88
33 6 99

În analiza psihomatricei, are importanţă fiecare celulă, fiecare rând, coloană şi diagonală.

Rândurile:
Rândul 1 – (1, 4, 7) – determinare, priceperea de a vă orienta în societate;
Al 2-lea rând – (2, 5, 8) – calităţi de familie, potenţial pentru întemeierea unei familii;
Al 3-lea rând (3, 6, 9) – nivelul stabilităţii. .
Coloanele:
Coloana 1 – (1, 2, 3) – autoapreciere, personalitate;
Coloana 2 – (4, 5, 6) – capacitatea de a asigura familia, talent la finanţe;
Coloana 3 – (7, 8, 9) – aptitudini creatoare.
Diagonalele:
Ascendentă (carnală) – (3, 5, 7) – temperament în sfera sexuală, dorinţă, apetit; Descendentă (spirituală) – (1, 5, 9) – aspiraţia spre principiul suprem (Dumnezeu, raţiune), căutarea spiritualităţii în partener, comunicarea pe teme spirituale.
Celulele:
1 – forţa şi particularităţile caracterului;
2 – energie cosmică;
3 – interes;
4 – indicatorul stării de sănătate;
5 – logica;
6 – înclinaţia spre muncă fizică;
7 – noroc;
8 – sentimentul datoriei faţă de cei dragi şi apropiaţi, indicatorul bunătăţii sufleteşti, al bunăvoinţei;
9 – inteligenţă, memorie, clarviziune.
Forţa de manifestare a fiecărei linii depinde de numărul total de cifre cuprinse în ea, şi nu de poziţia lor.
Pentru a evalua acţiunea liniei asupra destinului omului, trebuie numărate cifrele cuprinse în ea. Aceeaşi regulă este valabilă pentru coloane şi diagonale.


Caracteristica numărului cifrelor:
Nu sunt cifre – lipsa trăsăturii pentru care sunt responsabile;
O cifră – trăsătura se manifestă foarte slab, trebuie să o dezvoltaţi, să o perfecţionaţi şi să lucraţi asupra ei;
Două cifre – trăsătura este dezvoltată, dar nu domină asupra celorlalte; dacă doriţi, o puteţi dezvolta şi mai mult;
Trei cifre – este un semn special, această trăsătură intră în funcţiune spontan în cazuri extreme, întâmplător, pe neaşteptate; Patru cifre – trăsătura este bine dezvoltată; Cinci cifre – trăsătura este dezvoltată la maximum, aceasta e limita;
Şase şi mai multe cifre – este o „suprasarcină“; în cazul acestei intensităţi, trăsătura începe să se transforme în opusul ei, adică din puternică se transformă în slabă.


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-3 Decembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 26.11.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

26 noiembrie - Mihail Drumes, Tudor Opris, Dumitru Muràrasu, ion Adam, Gyula Csehi, Eric Sevareid, Charles Schulz, Robert Goulet, Rich Little, Tina Turner, Lit Fizz, Ivan Dmitrievici Papanin, Jean Chardin, Lisa Moretti, Anna Nicole Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI