Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Culcuşurile Lunar ale zodiei Berbec

Postat de Urania Horoscop On 21 - March - 2013

Culcuşurile Lunar ale zodiei Berbec

Zodiile sunt indicate de trecerea Soarelui prin dreptul unei constelaţii în aproximativ 30 de zile (1 grad=l zi). Luna însă are nevoie însă de aproximativ 28 de zile (27 de zile, 7 ore şi 43 minute). Un astfel de ciclu lunar (între două faze de Lună Nouă) a fost calculat de vechii astrologi chinezi cu 2500 de ani înainte de Christos, apoi a fost studiat de către arabi care acordă şi azi pasajelor lunare mai multă atenţie şi încredere decât chiar traseului solar. Ei au dat fiecărui culcuş un nume (de ex. Almach, Albothaim, Aldebaran, Aluxer etc.) şi o definiţie. Arabii analizau cele douăsprezece treceri ale Lunii prin fiecare culcuş lunar de-a lungul unui an, stabileau corelaţii cu stelele fixe, iar anticiparea era transmisă prin înscrisuri care conţineau sfaturi, avertismente, indicaţii şi explicaţii pentru militari, preoţi, comandanţi, medici, negustori, profesori sau oameni de rând. însemnările astrologice dedicate celor 28 de sălaşuri sau culcuşuri lunare ale unui an alcătuiau un al monah, care în arabă înseamnă “trecerile Lunii“ Este -aţi înţeles!-, strămoşul almanahului de azi. în prezent, acest tip de analiză este cultivat de ezoterişti şi de cei care fac astrologie electivă doar că, în prezent, autorii fac legătura cu poziţia planetelor ceea ce este o considerat de către unii o îndepărtare de la motivul clasic şi o înnoire care denaturează sensul originar al acestui tip de cunoaştere astrologică.
Am început, în ziua de 20 martie 2013, anul nou astronomic şi astrologie. De aceea, vă prezentăm aceste culcuşuri lunare cu primul semn zodiacal, Berbecul. Definiţia (care nu este elaborată de noi, ci este extrasă din cărţile vechilor înţelepţi) indică un specific al zilei valabil pentru nativii din toate zodiile. Acest “fel de a fi al Lunii“ se va repeta ori de câte ori Luna se va afla la gradele indicate ale zodiei Berbec, adică de 12 ori într-un an.

De exemplu, Luna se va afla în
Culcuş lunar între 8 aprilie (ora 22:02) şi
aprilie (ora 21:53)
Culcuş lunar între 9 aprilie (ora 21:53) şi
aprilie (ora 22:04)
Culcuş lunar între 10 aprilie (ora 22:04) şi
aprilie (ora 22:56)
In luna mai, Luna se va afla din nou în
Culcuş lunar între 6 mai (ora 4:04) şi 7 mai (ora 4.15:04)
Culcuş lunar între 7 mai (ora 4:15) şi 8 mai (ora 4.52:04) ş.a.m.d.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI