Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Cum ne imparte VENUS banii in 2013

Postat de Urania Horoscop On 25 - January - 2013

Astrele ne învaţă să ne construim o relaţiecorectă cu banii si ne sugerează în ce perioade şi cum e mai bine să-i câştigăm, dar să îi şi cheltuim.
Anul acesta va fi unul mai greu de definit. Poziţia Nodurilor Lunare indică . Pentru oameni a
sosit momentul să se elibereze de ataşamentul excesiv pentru aspectele materiale, să realizeze importanţa laturii spirituale a vieţii şi să găsească un echilibru între aceste două sfere. In semnul Taurului, care este responsabil pentru valorile materiale, va intra acum Nodul Lunar Descendent (Coada Dragonului). Iar acest lucru înseamnă că toate activităţile financiare trebuie gândite foarte bine, conştientizând şi acordând o mare importanţă faptului că banii nu reprezintă scopul în sine, ci doar mijlocul de a atinge acel scop.
Cea mai dificilă perioadă în ceea ce priveşte finanţele este eclipsa de Soare de pe 10 mai în semnul Taurului. Trebuie să fim generoşi cu oamenii din jur, şi atunci această perioadă va trece pentru noi cu uşurinţă, fără să ne aducă pierderi semnificative. Influenţa intensă a Nodului Ascendent (Capul Dragonului) şi a lui Saturn în Scorpion se va manifesta prin încercări serioase, în timpul cărora este important să ne păstrăm capacitatea de a ne implica, înţelegerea faţă de cei din jur, să nu uităm că, înainte de toate, suntem oameni.
Cele mai intense evenimente de criză pot avea loc în zilele eclipselor de Lună în Scorpion, pe 26 aprilie şi 25 mai. Iar eclipsa de Soare în Scorpion de pe 3 noiembrie ne va face să înţelegem mai clar situaţia şi să vedem căile de ieşire din criză.
Cum să câştigăm bani în anul 2013 ne sugerează poziţia lui Venus, guvernatoarea finanţelor.
1-9 ianuarie;
8 octombrie – 6 noiembrie
La începutul anului vor fi încununate de succes activităţile legate de alte ţări – de exemplu, încheierea unei tranzacţii reuşite cu un partener străin. Iar banii e de preferat să-i cheltuiţi pentru călătorii romantice. Cele mai pline de succese domenii de activitate vor fi cele legate de învăţământ şi cele ştiinţifice.
VENUS ÎN CAPRICORN
10 ianuarie – 2 februarie;
7 noiembrie – 31 ianuarie 2014
Este o perioadă bună pentru proiecte serioase şi bine gândite. Se bucură de succes cele de afaceri, pe termen lung, în special legate de structurile guvernamentale. Nu cheltuiţi banii fără rost, păstraţi o parte din câştig pentru extinderea afacerii. In intervalul 15-19 ianuarie Venus este în conjuncţie cu Pluton, ceea ce înseamnă că vor exista posibilităţi pentru câştiguri şi achiziţii importante. Dar atenţie! în perioada 22 decembrie 2013-31 ianuarie 2014 Venus va fi în mişcare retrogradă! In acest interval nu se recomandă să demaraţi proiecte noi, să încheiaţi tranzacţii sau să faceţi cumpărături de valoare. Este important acum să vă puneţi în ordine situaţia financiară. Totodată, nu se recomandă să luaţi bani cu împrumut sau credite de la bancă.
VENUS ÎN VĂRSĂTOR
26 februarie
Vă puteţi permite o oarecare extravaganţă în cheltuieli, dar fără să depăşiţi limitele bugetului. Sunt bine-venite ideile de afaceri originale, le merge bine acum astrologilor, psihologilor şi în special specialiştilor în psihoterapie de grup şi traininguri. Venus aduce posibilităţi de câştig inventatorilor, stiliştilor şi creatorilor de imagine, specialiştilor din domeniul publicităţii.
VENUS ÎN PEŞTI
februarie – 22 martie
în această perioadă tindem de obicei să ne ascundem posibilităţile financiare, fără a ne afişa modalităţile de câştig. Cel mai mult succes vor avea psihologii, muzicienii, cei care activează în domenii legate de spiritualitate. Pentru ca în această perioadă situaţia dvs. materială să fie bună, trebuie să fiţi împăcaţi cu propria conştiinţă şi să respectaţi poruncile biblice, să-i ajutaţi pe cei aflaţi la nevoie, fără să aşteptaţi nimic în schimb.
VENUS ÎN BERBEC
23 martie – 15 aprilie
Când Venus este în Berbec, suntem de obicei foarte dinamici, dispuşi să dezvoltăm idei şi direcţii noi de activitate. Adeseori suntem însă impulsivi şi neprevăzători. De data aceasta, Venus va fi în conjuncţie cu Marte şi de aceea energia şi presiunea exercitată de planeta de foc va influenţa puternic şi aspectele materiale. Succesul va fi de partea militarilor şi a celor care practică alte profesii ce implică pericole, dar şi de partea sportivilor.VENUS ÎN TAUR
aprilie – 9 mai
Venus se află la ea acasă şi favorizează o atitudine prudentă faţă de bani. Cheltuiţi cu chibzuinţă, cumpăraţi obiecte de folosinţă îndelungată. Cel mai bine vor câştiga fermierii, constructorii, specialiştii în frumuseţe, pictorii, sculptorii.
VENUS ÎN GEMENI
10 mai – 3 iunie
Aflată în semn de Aer, Venus ne determină să avem o atitudine mai degajată faţă de bani. Vă puteţi permite unele cheltuieli mai extravagante, dar fără să exageraţi. E bine să cumpăraţi cărţi, tehnică de calcul, telefoane. Se vor bucura de succes activităţile editoriale, vor câştiga destul de bine jurnaliştii, cei din domeniul publicităţii, specialiştii în marketing, agenţii de vânzări.
VENUS ÎN RAC
27 iunie
Racul este deosebit de precaut, iar Venus în acest semn pune accentul pe valorile familiei. De aceea, cel mai bine vor merge afacerile de familie. Vor fi reuşite şi tranzacţiile imobiliare, iar dacă aveţi posibilitatea să închiriaţi un spaţiu de locuit, acesta poate deveni o sursă importantă de venit. Faceţi cumpărături pentru casă, achiziţionaţi mobilă, veselă, aparatură electrocasnică.
VENUS ÎN LEU
iunie – 22 iulie
Aflată în Leu, planeta armoniei şi a bunăstării le aduce noroc tuturor celor a căror activitate are legătură cu organizarea de evenimente, spectacole, prezentări de tot felul. Reprezentanţii profesiilor legate de artele vizuale – pictorii, sculptorii, designerii, arhitecţii, prezentatorii etc. – toţi se vor simţi necesari. Vor aduce câştiguri activităţile legate de învăţământ, de exemplu, meditaţiile.
VENUS ÎN FECIOARĂ
23 iulie – 16 august
Venus are o poziţie slabă în Fecioară, iar asta înseamnă că acum bunurile materiale se obţin prin muncă zilnică asiduă. Cei mai avantajaţi sunt medicii şi asistentele medicale, maseurii, cei care lucrează manual, arhitecţii, designerii, croitoresele. Planificaţi-vă cu grijă cheltuielile şi nu cumpăraţi ceea ce mai poate fi amânat. Cele mai justificate cheltuieli sunt acum cele legate de îmbunătăţirea sănătăţii.
VENUS ÎN BALANŢĂ
august – 11 septembrie
Venus e aici la ea acasă, de aceea banii se vor câştiga uşor. Cel mai mare succes îi aşteaptă pe jurişti, diplomaţi, consultanţi, specialiştii în negocieri. De asemenea, pot câştiga bine designerii, pictorii, stiliştii, cei care lucrează în saloanele de înfrumuseţare. Bizuiţi-vă pe afacerile în parteneriat. Cumpăraţi lucruri frumoase – tablouri, porţelan şi sticlă, haine elegante.
VENUS ÎN SCORPION
12 septembrie – 7 octombrie
Aceasta este cea mai contradictorie poziţie a lui Venus. în Scorpion ea aduce o explozie de emoţii, inclusiv legate de finanţe. Există riscul să fiţi atraşi în escrocherii, aşa că atenţie mare! Succesul financiar îi aşteaptă pe reprezentaţii profesiilor extreme – angajaţii serviciilor pentru situaţii de urgenţă, cascadori, instructori de alpinism etc.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI