Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Cum sa folosim corect fiecare zi

Postat de Urania Horoscop On 25 - May - 2013

Să folosim corect fiecare zi!

Cum sa folosim corect fiecare zi

Fiecare zi ne aduce noi descoperiri şi evenimente. Iar cele mai reuşite zile se pot afla prin calcul.
Numerologii spun: pentru noi toţi există un ciclu personal de 9 zile. Cunoscând potenţialul fiecărei zile personale din cele 9, îl putem folosi spre binele nostru. Suma cifrelor care indică ziua şi luna naşterii dvs., aduse la un număr de o cifră, de la 1 la 9, se numeşte în numerologie „numărul zilei personale“ (NZP). De exemplu: ziua şi luna naşterii unei persoane -19.12. Pentru data de 15.11.2012 NZP se stabileşte în felul următor: 1+9+1+2+1+5+1+1+2+0+1+2=26; 2+6=8. Prin urmare, NPZ este 8. Acum nu ne mai rămâne decât să găsim un mod de a folosi la maximum vibraţiile acestei zile.

NZP 1. Ziua începuturilor, a deciziilor importante, a noilor idei şi cunoştinţe. Fiţi hotărâtă, inventivă, plină de iniţiativă, aplicaţi în viaţă planuri şi idei noi. Daţi dovadă de originalitate, intuiţie şi independenţă.
NZP 2. Zi calmă. Sunt indicate comunicarea, colaborarea, ajutorul reciproc. Zi a întâlnirilor şi a continuării lucrurilor începute anterior. Fiţi plină de tact, prietenoasă, romantică, amabilă, diplomată, încercaţi să-i ajutaţi pe Cei din jur. Este important să evitaţi graba şi agitaţia.
NZP 3. O zi potrivită pentru autoexpri-mare, activităţi creative, discursuri publice. Este o zi a entuziasmului, a bucuriei,
optimismului, a inspiraţiei şi norocului. Astăzi vă reuşesc comunicarea, contactele, discuţiile despre avansare sau primă.
NZP 4. Zi serioasă, potrivită pentru activităţi ce implică responsabilitate, ordine prin casă, în treburi, în gânduri. Sunt reuşite contractele încheiate astăzi, tranzacţiile, planificările. Fiţi practică, munciţi cu dăruire. Ocupaţi-vă de problemele de familie, ajutaţi-i pe cei apropiaţi. Echilibraţi-vă bugetul.
NZP 5. Zi a schimbărilor, a călătoriilor, a aventurilor. Fiţi deschisă pentru posibilităţi noi: o muncă nouă, un nou prieten, un loc nou… Mergeţi acolo unde nu aţi mai fost, relaxaţi-vă sufleteşte într-o companie plăcută. Astăzi se pot împlini cele mai incredibile dorinţe.
NZP 6. Zi a împăcărilor, a întâlnirilor romantice, a cunoştinţelor. Dedicaţi timp treburilor casei, familiei, iubitului. Strădui-ţi-vă să-i ajutaţi pe alţii, bucuraţi-i pe cei dragi cu surprize plăcute. Lărgiţi-vă cercul de prieteni. O zi potrivită pentru căutarea sau achiziţionarea unei locuinţe noi, pentru a acumula noi cunoştinţe. Dedicaţi-vă activităţilor preferate.
NZP 7. O zi a calmului, a retragerii în singurătate. Ocupaţi-vă de autoanaliză, de planificări. Nu se recomandă să vă implicaţi în activităţi dinamice. Rezultatele remarcabile nu sunt probabile. Nu participaţi la operaţiuni financiare. Găsiţi-vă timp pentru odihnă şi meditaţie.
NZP 8. O zi eficientă pentru muncă. Obţineţi ceea ce vă doriţi, încheiaţi convenţii. Cereţi o avansare. Faceţi cumpărături şi tranzacţii importante. Analizaţi cu atenţie situaţia, pentru a nu rata nimic.

NZP 9. Ziua finalizărilor. Canalizaţi-vă eforturile spre acele treburi pe care le puteţi încheia astăzi. Renunţaţi la începuturile lipsite de perspectivă. Puneţi punct problemelor vechi şi relaţiilor inutile.
Cifrele nu dorm niciodată!
în viaţa noastră cifrele sunt pur şi simplu peste tot şi în toate.
Oare ce ne pot spune ele?
Se pare că deseori cifrele ne previn în legătură cu unele lucruri nu numai în realitate, ci şi în vis. Conform unor cărţi de interpretare a viselor, visul în care apar anumite cifre indică o extenuare sufletească extremă. în plus, un asemenea vis ne previne că trebuie să fim mai precaute în fapte şi în cuvinte – în caz contrar, putem suferi un eşec într-o acţiune importantă.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI