Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Educaţie după zodie

Postat de Urania Horoscop On 12 - December - 2013

Horoscop Urania Educaţie după zodie
Horoscopul copiilor nu este o ciudăţenie sau un artificiu şi nicio modă nu e. Pentru că dacă veţi cunoaşte particularităţile astrologice ale copilului dvs., veţi putea să faceţi din el, dacă nu un geniu, măcar un om fericit, adică un om mulţumit de viaţa lui!
duri. Şi aproape întotdeauna se aleg cu cucuie din cauza asta. Trebuie să fiţi mai exigentă în perioadele în care dorinţa copilului de a obţine ceea ce doreşte depăşeşte limitele rezonabilului. Iar dacă nu veţi interveni la timp, va fi greu să o scoateţi la capăt cu Taurul adult – greşelile sale pot fi serioase, iar consecinţele nu întotdeauna îmbucurătoare.

Horoscop Urania Berbec Copii

Horoscop Copilul BERBEC. Copiii născuţii în această zodie se caracterizează printr-o fire năvalnică şi o fantezie foarte bogată. Iar setea de a crea şi de a construi se manifestă la ei de la vârste foarte fragede. Uneori ei pot pierde legătura cu realitatea, cufundându-se complet în universul lor iluzoriu, din care e foarte greu să ieşi. De aceea, părinţii trebuie să-l scoată pe copil din lumea poveştilor şi a desenelor animate, dar cu grijă, ca să nu îl traumatizeze psihic. Acest lucru se face treptat, ca din întâmplare. Pas cu pas. În felul acesta, când devine matur, Berbecul va putea sta sigur pe picioarele lui, folosindu-şi forţa creatoare în scopuri constructive. Şi spre binele lui.

Horoscop Urania Taur Copii

Horoscop Copilul TAUR. încăpăţânarea este trăsătura caracteristică a reprezentanţilor acestui semn. Iar în copilărie ei nu înţeleg uneori lucrul acesta. Fac multe lucruri impulsiv, fără să stea prea mult pe gânduri pentru copii îl poate ajuta să scape de gândurile negative, să capete încredere în forţele proprii şi să-şi îmbunătăţească relaţia cu lumea înconjurătoare.

Horoscop Urania Gemeni Copii

Horoscop Copilul GEMENI. învăţaţi-l încă de mic să facă alegeri corecte. Să nu stea la îndoială, ci să încerce, să se gândească, să analizeze. Iar dacă ceva nu i-a reuşit, să nu se descurajeze, ci să caute soluţia corectă. Copilul trebuie să practice sporturi active, şi astfel lenea, caracteristică într-o oarecare măsură pentru toţi Gemenii, nu va fi o piedică atunci când copilăria se va încheia şi va începe „proza vieţii“. Purtaţi-vă cu micii Gemeni ca de la egal la egal: cereţi-le sfatul, discutaţi cu ei despre problemele curente – în felul acesta li se formează sentimentul responsabilităţii, al importanţei. Iar asta îl va ajuta să se descurce mai bine în viaţa.

Horoscop Urania Rac Copii

Horoscop Copilul RAC Copilul aparent vesel,determinat şi plin de viaţă, în interior poate fi închis şi timid. El îşi ascunde deseori trăirile, temându-se să le arate adulţilor slăbiciunile şi temerile sale. Nu râdeţi dacă băieţelul sau fetiţa dvs. vă spune că se teme de întuneric, de fantome sau de cine ştie ce fiinţe iluzorii. Dacă acum puneţi la îndoială cuvintele celui mic, pe viitor acest lucru va influenţa negativ felul în care percepe el lumea. Cu Racii trebuie să fii foarte delicat – consultarea unui psihoterapeut

Horoscop Urania Leu Copii

Horoscop Copilul LEU. Cu siguranţă aţi observat că aceşti copii încep foarte
devreme să meargă, să ţină singuri lingura şi să vorbească. Şi totul numai pentru că ei simt aproape din primele clipe ale vieţii că au o menire specială. Lor le place să fie în centrul atenţiei, iar dacă nu primesc ceea ce-şi doresc, sunt foarte afectaţi. Pot să şi plângă, dar aceasta va fi, cel mai probabil, un mic „spectacol“, o mică manipulare, care îi ajută să se apropie de ţintă. Leii visează să-i copleşească pe toţi cu binefaceri: ei îi ajută pe toţi cei care le cer ajutorul. De aceea, trebuie să aveţi grijă cine face parte din cercul lui de prieteni. E posibil ca acolo să nu fie numai persoane oneste şi bine intenţionate.

Horoscop Urania Fecioara Copii

Horoscop Copilul FECIOARĂ. Reprezentanţii acestui semn zodiacal sunt liniştiţi şi blânzi, în realitate însă, în ei viaţa clocoteşte! Ei sunt nişte mici eminenţe cenuşii: influenţa lor asupra adulţilor nu este întotdeauna vizibilă, dar cu toate acestea ea există. Datorită instinctului de conservare bine dezvoltat, Fecioarele ştiu întotdeauna unde este pericolul şi unde nu e cazul să-şi vâre nasul. Aptitudinile diplomatice le permit să încline balanţa de partea lor şi nu are nicio importanţă cu cine au de-a face, cu cei de vârsta lor, cu părinţii ori cu persoane cu totul străine. Aveţi grijă ca micul său mică Fecioară să nu-şi piardă încrederea în sine. Obţinând victorii şi atingându-şi ţintele, aceşti nativi adesea nici nu îşi dau seama că este meritul lor. Şi îşi fac o mie de probleme.


Horoscop Urania Balanta Copii

Horoscop Copilul BALANŢĂ. Acest copil trebuie înconjurat întotdeauna cu dragoste şi grijă. El are nevoie de iubirea părinţilor poate mai mult decât alţi copii. Neînţelegerile dintre părinţi pot face din Balanţe firi răzbunătoare şi uşor agresive. Cu autoritatea şi răul nu obţii nimic de la ele, deci trebuie să vă aşezaţi la masa tratativelor. Uneori, pentru a rezolva o situaţie, va trebui să discutaţi şi să analizaţi lucrurile pe îndelete şi de mai multe ori. Dar nu pentru că mica Balanţă nu ar înţelege ceva de la început. Deloc! Pur şi simplu, copilului îi place să revină mereu la anumite lucruri, să deruleze filmul evenimentelor iar şi iar, analizând detaliile, cântărind toate argumentele pro şi contra. Şi numai după aceea să ia o decizie.

Horoscop Urania Scorpion Copii

Horoscop Copilul SCORPION. Aceşti copii au o minte matematică, ei îşi calculează fiecare pas şi acţiune cu o precizie uimitoare. Ei cunosc valoarea banilor, de aceea pot începe de la o vârstă fragedă o mică „activitate comercială“: să ajute prin gospodărie pentru un mic onorariu, pe o prietenă sau un prieten pentru un cadou gustos etc. Micii Scorpioni nu sunt hrăpăreţi, dar se simt bine atunci când li se mulţumeşte ori li se recunoaşte genialitatea. Problema principală a Scorpionilor este că rareori ascultă de sfatul cuiva. Chiar dacă este un sfat bun. învăţaţi copilul să aibă încredere în oameni, să fie ceva mai deschişi. însă în acelaşi timp să nu facă ceea ce nu li se cere: iniţiativa Scorpionilor este pedepsită. Aproape întotdeauna…

Horoscop Urania Sagetator Copii

Horoscop Copilul SĂGETĂTOR. El este ca un mic „moşneguţ“. Foarte chibzuit, mult prea înţelept pentru vârsta lui. îl interesează mai mult revistele de economie decât poveştile ori să coloreze. Adesea, el ignoră compania copiilor, fiind atras de cei care sunt mai sus, mai puternici şi mai competenţi în problemele vieţii reale. Aceasta este marea lor greşeală. Fără să-şi dea seama, ei se pot priva de copilărie şi abia mai târziu, la vârsta maturităţii, să regrete asta. Săgetătorii sunt întotdeauna persoane creative, aşa că ajutaţi-i să-şi dezvolte calităţile: broderie, cusut, modelaj, muzică… Ei sunt talentaţi şi, cu ajutor corespunzător din partea părinţilor, pot atinge culmi incredibile.

Horoscop Urania Capricorn Copii

Horoscop Copilul CAPRICORN. Curajoşi, ei aleg riscul şi uneori pierd limita dintre „permis“ şi „nepermis“. Iar dacă ceva nu merge după regulile lor, se pot duce cu pâra la părinţi, încercările de a transfera responsabilitatea pentru faptele lor asupra adulţilor din familie trebuie oprite imediat. în caz contrar, în perioada maturizării acest obicei al copilului se va accentua şi nu este o trăsătură de caracter prea frumoasă. Capricornii pot deveni buni comercianţi, dacă li se trezeşte corect şi la timp interesul. Ei vor fi abili şi oneşti.

Horoscop Urania Varsator Copii

Horoscop Copilul VĂRSĂTOR. Sunt copii independenţi, încrezători şi nu fac nazuri. Sunt dispuşi să salveze lumea în fiecare secundă. Din cauza bunătăţii lor excesive, pot fi adesea folosiţi în scopuri egoiste. Vărsătorii au nevoie de o prietenie adevărată. De aceea, ar fi bine că părinţii să le dăruiască un prieten patruped, un pisoi sau un căţel. Şi nu neapărat unul de rasă şi cu pedigree. Vărsătorul va primi cu mai multă bucurie un animăluţ salvat de pe stradă şi va avea mereu grijă de el.

Horoscop Urania Pesti Copii

Horoscop Copilul PEŞTI. Serioşi, delicaţi şi romantici, ei sunt atraşi de tot ce înseamnă frumuseţe. Se străduiesc să fie perfecţi în toate. Adesea reuşesc. însă dacă nu-şi oferă dreptul la greşeală, Peştii devin trişti şi amărâţi. Trebuie să-i arătaţi copilului că nu e ceva îngrozitor să greşeşti – mult mai rău e să nu înveţi nimic din greşeli. Dacă cel mic va înţelege că viaţa este alcătuită din încercări şi greşeli, îi va fi mai uşor să meargă înainte şi va privi cu mai multă încredere în viitor. Pentru că acesta va fi cu siguranţă luminos şi plin de perspective.


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI