Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Eternul Luptator MARTE

Postat de Urania Horoscop On 11 - April - 2014

Astrologie

Marte şi alte planete care se află dincolo de orbita Pământului se pot îndepărta de Soare pe cercul zodiacal la distanţe între 0° şi 180°, formând cu acesta aspecte din cele mai diferite. In fiecare semn zodiacal Marte poposeşte cam două luni. Aceasta este planeta guvernatoare a Berbecului şi co-guvernatoare a Scorpionului, în horoscop, Marte caracterizează acţiunile fizice ale omului, modul în care se autorealizează, dinamismul exterior, puterea voinţei, perseverenţa. El întruchipează energia unui om, realizările prin muncă fizică, dar şi curajul, agresivitatea, felul în care luptă ori îşi manifestă furia. Pentru că Marte nu este o planetă care gândeşte, ci care acţionează pe principiul „totul sau nimic“, e foarte important să ştii să-i ţii în frâu energia, să-l disciplinezi, să-l faci uşor de controlat, constructiv. E bine de reţinut că sarcina principală a lui Marte este să înceapă proiecte noi, să construiască, să ducă treburile pământeşti la un final

logic, să-şi asume responsabilitatea pentru acţiunile sale. Şi numai când ceva „şi-a trăit traiul“, să distrugă, pentru ca, în schimb, să construiască ceva cu perspective noi, de viitor. Marte este şi planeta instinctelor sexuale. De aceea în astrograma unui bărbat ea caracterizează tipul masculinităţii acestuia, al relaţiilor cu sexul opus. In horoscopul unei femei, Marte reprezintă aşteptările pe care le are de la partener, calităţile pe care le caută cel mai mult la acesta.
Zodia în care e poziţionat Marte descrie felul în care acţionează persoana, prima reacţie. Marte în Berbec – impulsivitate, curaj; în Taur – un elan potolit, calculat; în Gemeni – intelectual, verbal; în Rac – indirect, creativ; în Leu – sigur, direct; în Fecioară – precaut, cumpătat; în Balanţă – nesigur, cu diplomaţie; în Scorpion implicare totală, dar pe ascuns; în Săgetător cu entuziasm, spontan; în Capricorn – cu perseverenţă, bine ţintit; în Vărsător – original, teoretic; în Peşti – intuitiv, flexibil.
Marţienii
Influenţa puternică a lui Marte, indiferent de sexul persoanei, îi conferă acesteia un spirit energic, aspiraţia spre poziţii de lider, spirit de iniţiativă, voinţă, determinare, forţă de pătrundere, curaj, impulsivitate, caracter năvalnic, direct, pasional, entuziasm, sete de viaţă, capacitatea de a realiza planurile, dorinţă de autoafirmare şi autoritate.
Dacă un om cu un Marte puternic în horoscop nu face eforturi pentru a se schimba, această planetă vicleană devine sursă de intoleranţă, nerăbdare, grosolănie, spirit conflictual, aroganţă, cruzime, impulsivitate, forţă incontrolabilă, nechibzuinţă, riscuri nejustificate, nefericire, aspiraţie de a rezolva totul prin forţă.

Un marţian îşi va găsi menirea devenind militar, sportiv, pompier, chirurg, stomatolog, măcelar, inginer, mecanic, proiectant, metalurg, fierar, dulgher, electrician, brutar, şofer. Marte coordonează toate activităţile legate de eforturi fizice mari, instrumente ascuţite şi perforante, arme, metale, mecanisme, substanţe inflamabile.
Horoscop Urania Astronomie
încă din vremuri străvechi, oamenii au observat strălucirea intensă a lui Marte. Datorită nuanţei sale de un roşu-portocaliu, planeta a primit numele zeului războiului. Marte este a patra planetă ca distanţă de la Soare şi a şaptea ca dimensiune în Sistemul Solar. E de două ori mai mică decât Pământul, de 10 ori mai uşoară şi are o atmosferă rarefiată. Ca şi Pământul,
Marte are o perioadă de rotaţie şi o succesiune a anotimpurilor. Dar acolo anul durează aproape cât 2 ani tereştri (687 de zile), iar o zi are aproximativ 24,5 ore. Temperatura medie este de -70°C. Marte are doi sateliţi nu prea mari – Phobos („teama“) şi Deimos („teroarea“).
Toate cele trei planete sunt însemnate de „cicatrici“ – cratere formate de meteoriţi.

5 Comentarii to “Eternul Luptator MARTE”

 1. onea marcela says:

  Urmaresc cu interes aceasta emisiune dar nu inteleg de ce nu se aloca mai mult spatiu ca in anii trecuti

 2. onea marcela says:

  urmaresc cu interes aceasta emisiune dar nu inteleg de ce nu se aloca mai mult spatiu ca in anii trecuti

 3. Dorina Flavia Lucaciu says:

  Imi place foarte mult sa citesc , sa cunosc si sa aprofundez toate previziunile realizate de Urania!
  O iubesc foarte mult, pentru ca ne ofera foarte multe informatii utile, semnificative pentru o cunoaștere mai buna a Universului si a ceea ce suntem si cum actionam, ne ajuta si ne arată cum sa ne raportam la semenii nostri, in functie de semnul zodiacal al fiecăruia.
  Informatiile oferite de Urania le astept cu multa nerabdare in fiecare saptamana si au un real caracter de preventie !!!
  Multumim foarte mult!
  Cu deosebita consideratie,
  Flavia

 4. Cristina Vasile says:

  De aici si numeroasele cicatrici pe care berbecii le au pe corp? 🙂

 5. Cristina Vasile says:

  Multumesc! Foarte interesant, relevant! Chiar o oglinda! 🙂

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI