Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Fecioara 28-06 Martie 2014

Postat de Urania Horoscop On 26 - February - 2015

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 28-06 Martie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 28-06 Martie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 28-06 Martie 2015. Fecioara 28-06 Martie 2015

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 28-06 Martie 2015

Semn zodiacal implicat în alcătuirea fazei de Lună Plină din ziua de 5 martie, ceea ce înseamnă că evenimentele care se petrec în jurul acestei date au fie o vocație existențială, fie au o intensitate și o valoare simbolică ce le impune în ierarhia faptelor de viață cotidiană.
Luna ne indică și o cotă parte de implicare afectivă sau de reacție emoțională la tot ceea ce se întâmplă în preajma lor. Soarele, participant al această fază, se află pe casa alianțelor, parteneriatelor și disputelor.

Uneori, aceste evenimente se pot desfășura în directă legătură cu căsătoria, divorțul, disputa conjugală, alteori ele se pot referi la relațiile de afaceri sau la implicațiile contractuale.
Astfel că, unele aspecte se pot încheia brusc, altele se pot naște, fără prea multe preparative. Contextul astral este dificil în latura lui procesuală unde, o parte activă din proces se poate manifesta rigid, blocând sau respingând orice probă ori orice formă de cooperare. În acest, context e vorba mai ales de un blocaj emoțional care dictează comportamentul sau deciziile luate. Zilele de 4, 5 și 6 martie privesc mai ales chestiunile bănești ce trebuie soluționate. Nu prea e timp de gândire.
Evenimentele presează. Numeroase pot fi sursele de încurcătură financiară dar, cel mai adesea, este vorba de copii care pun probleme de sănătate, de educație sau de comportament care „costă bani”. Alteori, iubita e cam pretențioasă ori relația, în sine, e păguboasă. Certurile, acuzațiile sunt legate strâns de acest aspect bănesc. Atenție sporită în perioada 2 – 4 martie pentru cardiaci și cei cu afecțiuni vasculare, mai ales dacă au fost operați în ultimii ani pe acest segment anatomo-fiziologic.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI