Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Fecioara 6-12 Ianuarie 2013

Postat de Urania Horoscop On 5 - January - 2013

Urania Horoscop Fecioara – Pasul Fortunei Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 6-12 Ianuarie 2013

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania in ce-a mai de succes emisiune de astrologie din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 6-12 Ianuarie 2013. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 6-12 Ianuarie 2013. Pasul Fortunei Fecioara 6-12 Ianuarie 2013

Horoscop Urania Fecioara – Pasul Fortunei Fecioara

Situaţie forate specială din punct de vedere astral pentru cei care s-au născut în zodiac Fecioarei, pe de o parte aspectul muncii este complicat, tensionat, conflictual, plin de surprize este o adevărat bătălie. Unii trebuie să reziste, alţii trebuie să atace, unii trebuie să încaseze , alţii trebuie să se realizeze.

Este o întreagă strategie de care ei nu prea dau dovadă la parametrii ncesari. Sunt sub nivelul cerinţelor, acţionează uneori dezamăgitor, apoi tot ceea ce ţine de nume, renume,cariera,funcţie, rang, demnitate,onoare, cuvânt,simpatie,autoritate, putere de decizie este conjugata într-un chip din cele mai pericolase pentru aceşti nativi şi pentru această perioadă. Idei proaste , sentimente răscolite, dorinţa de revanşa ambiţii nu întotdeauna mărturisitoare de înţelepciune în numele ideii de a se face dreptate tot felul de gesturi care pot să fii puse prost în aplicare, să fie răstălmăcite, să fie contestate sau să fie insuficient fundamentate.
Combinaţia zilei de 12 ianuarie este toxică şi periculoasă din toate punctele de vedere închipuiţi-vă un Trigon regal intre Luna , Luna-Neagara şi un trigon între Marte şi Jupiter pe de o parte , dar şi o cvadratura între Marte şi Saturn. Iese de aici un sos iute piperat pe care nu-l poate mânca nimic. Nimic din ceea ce se întâmplă nu este pentru aceti nativei uşor de suportat, uşor de administrat, uşor de uitat, uşor de trăit. Ar trebuie să-şi ia câteva măsuri de siguranţă sau dacă au posibilitatea să se gândească cu luciditate la ceea ce se va întâmpla la sfârşitul săptămânii viitoare. Atunci sar putea să-şi construiască o strategie – un plan B, o variantă de retragere sau chiar să fie pregătiţi sufleteşte pentru o replică. Deşi din punct de vedere astral combinaţia arata aşa cum spuneam la început a bătălie şi război. Sfatul astrologului acei ce s-au născut în zodia Fecioarei să nu se lase antrenaţi nici de provocări, nici de cuvinte, nici de mustăţi strâmbate nici de saprancene ridicate nici de grimasă care sugerează dispreţul sau lehamitea pentru că acestea sunt lucruri trecătoare, subiective sau poate care sunt rău intenţionate sau miza este să-l destabilizeze pe cel născut în zodiac Fecioarei. Nu vă luaţi după semne exterioare,ar fii chiar o naivitate, luaţi-vă după bun-simţ după lege, după lucrurile concrete, după tot ceea cea într-o logică firească a lucrurilor ar trebuii să aşeze sore împăcare şi nu spre conflict relaţiile în principal de muncă apoi sunt relaţiile de autoritate şi tot ceea ce se leagă aici organic deşi eu cred se leagă într-un chip care nu poate să sugereze o relaţie sănătoasă. Se pot comite abuzuri se pot spune lucruri care să fie regretate să se facă afirmaţii periculoase, riscante şi în principal inutile.
Dacă ar fii să ne uităm la numărul mare de planete din zodia Capricornului care se îngrămădesc pe casa a5a şi la faptul că vine şi faza de Lună Noua în ziua de 11 ianuarie ar trebuie să tragem concluzia că cei ce s-au născut în zodia Fecioarei au o viaţă sentimentală tumultoasă şi nu este aşa. Nici Capricornul nu aduce tumult sentimental nici predispoziţie astrală, dar încurcături poate să aducă, poate să aducă stress şi reticenta sau rezistenţa în faţa unor manifestări de simpatie sau dragoste şi le repugnă tot ceea ce înseamnă lacrimi, emotivitate, sentimentalism le zic ei. Deşi sar putea să fie vorbeasca de sentimente chiar frumoase , nobile şi justificate sunt refractari şi ostili aşa că mai ales acest aspect care-I priveşte pe domni ar trebuii să de-a de gândit doamnelor care au de afaceri cu o Fecioară şi să nu-I întrebe de 3ori pe zi : “Mă mai iubeşti?” .

Afla cursul vietii,cum vei sta pe plan financiar!Fi pregatit pt ceea ce urmeaza in saptamana viitoare!
Vrei să fi anunţat de fiecare dată când este actualizat Horoscop Urania Fecioara?
Adaugă Adresa de Messenger Horoscop_Urania1
Şi te voi anunţa de fiecare dată când este actualizat Horoscop Urania Fecioara!

.
Taguri:Horoscop Urania Fecioara,Previziuni Urania,Fecioara Urania,Horoscop Fecioara,Horoscop Urania Fecioara,Pasul Fortunei Fecioara,Horoscop Urania Fecioara

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI