Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Martie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Fecioara August 2013

Postat de Urania Horoscop On 1 - August - 2013

Horoscop Urania Lunar – Fecioara/ August 2013

Horoscop Lunar Fecioara August 2013

Horoscop Lunar Fecioaraantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Veţi preţui Luna Nouă de pe 6 august din Leu, casa a douăsprezecea, pentru că vă va da ocazia să vă refaceţi, să dormiţi şi să vă relaxaţi înainte de o perioadă de lucru aglomerată. Această Lună Nouă vă va intensifica al şaselea simţ, făcându-vă să retrăiţi trecutul în timp ce priviţi spre viitor. Lăsaţi regretele deoparte şi porniţi cu optimism înainte.

Horoscop Lunar Fecioara relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Puterea dumneavoastră de atracţie va fi maximă în timp ce Venus vă va tranzita până pe 15 august zodia natală. Fiţi însă atent la ce vă doriţi, pentru că e posibil să şi primiţi acel lucru! Etalaţi-vă farmecul şi lăsaţi magia să lucreze. Această tendinţă va continua şi după 24 august, când Mercur, guvernatorul zodiei dumneavoastră, va intra în Fecioară. Fiţi pregătit pentru veşti bune în preajma datei de 30.

Horoscop Lunar Fecioara banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani si succes: Luna Plină va avea loc pe 21 august tot în Vărsător, dar de data asta cu efecte mult mai benefice. Consideraţi-o un cadou din partea Universului şi o a doua şansă de a străluci la locul de muncă. Aşteptaţi-vă la zile aglomerate, dar pline de satisfacţii, pe lângă şedinţe, convorbiri, e-mail-uri şi altele. Planificaţi dinainte şi împărţiţi-vă timpul cu folos.

Horoscop Lunar Fecioara turbulente planetare

Horoscop Lunar Fecioara Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Provocările pot apărea în legătură cu copiii, un prieten sau un grup de persoane, deoarece Jupiter din Rac intră în conflict cu Uranus din Berbec şi Pluton din Capricorn. O parte a stresului va fi legată de bani şi este posibil ca un prieten să vă ceară un împrumut. în acest caz, cea mai înţeleaptă alegere este să refuzaţi pentru că, probabil, nu veţi mai primi banii înapoi. Continuaţi să monitorizaţi activităţile şi contactele copiilor.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 7,8,9,10,12,14,22,26, 30

Zile nefavorabile: 1, 3, 4,11,13,17, 23, 25, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara/ August 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

1 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI