Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Fecioara Decembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 30 - November - 2013

Horoscop Urania Lunar – Fecioara/ Decembrie 2013

Horoscop Lunar Fecioara Decembrie 2013

Horoscop Lunar Fecioaraantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Căminul şi vacanţa se vor potrivi perfect cu Luna Nouă de pe 3 decembrie din Săgetător, casa a patra^. Găzduiţi o întâlnire cu un grup restrâns de persoane sau organizaţi-vă şi deschideţi uşa casei pentru toţi prietenii, colegii de serviciu şi rudele care vor să vă viziteze. Prezenţa lui Mercur în Săgetător între 5 şi 23 decembrie îmbunătăţeşte comunicarea cu familia, însă data de 6 poate aduce o neînţelegere.

Horoscop Lunar Fecioara relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Pe 22 decembrie, Venus va intra în mişcare retrogradă în Capricorn, casa a cincea. între acel moment şi luna ianuarie 2014, când va reveni la mişcarea directă, copiii vor beneficia de o atenţie suplimentară, iar o relaţie de dragoste se poate răci. în orice caz, nu e momentul pentru un angajament ferm. (Acelaşi lucru se aplică şi pentru investiţii sau achiziţiile majore.) Pe de altă parte, un aspect favorabil între Jupiter din Rac, casa a unsprezecea, şi Saturn din Scorpion, casa a treia, va aduce clipe memorabile petrecute alături de prietenii apropiaţi.

Horoscop Lunar Fecioara banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Sfârşitul anului va sta sub semnul unui potenţial succes în carieră graţie Lunii Pline de pe 17 decembrie din Gemeni, casa a zecea. Profitaţi de vizibilitatea deosebită pe care aţi căpătat-o şi folosiţi-vă eficient timpul. Veţi fi absorbit de diverse proiecte domestice înainte de a începe luna ianuarie 2014.

Horoscop Lunar Fecioara turbulente planetare

Horoscop Lunar Fecioara Turbulenţe planetare.

Turbulenţe planetare: Pe 7 decembrie, Marte intră în Balanţă, casa a doua. Deşi veţi fi motivat să vă sporiţi câştigurile, veţi avea şi tendinţa de a cheltui. Domoliţi-vă acest impuls pentru că ultima săptămână a anului ar putea fi prea costisitoare. Dacă încă nu aţi verificat soldul cârdului de credit, faceţi-o acum.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 5,9,13,14,19,23,24,27
Zile nefavorabile: 4, 6,10,18, 20, 21,25, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara/ Decembrie 2013


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI