Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Fecioara Ea/El 2012

Postat de Urania Horoscop On 23 - March - 2012

Horoscop Urania Fecioara Ea/El
24 august – 22 septembrie Planeta guvernatoare: Mercur

Fecioara – Ea va reuşi să-şi descopere aptitudini noi şi îl va ajuta cu plăcere şi pe iubitul ei să facă acelaşi lucru

Fecioara Ea/EL 2012

în ianuarie e posibil să înţelegeţi care este adevărata dvs. menire în lume, de ce ar trebui să vă ocupaţi în viaţă. Nu ignoraţi această revelaţie, chiar dacă aveţi impresia că

este nebunească. în februarie intuiţia dvs. devine mai puternică şi vă ajută să-i simţiţi mai bine pe oameni şi să ştiţi cu exactitate cu cine să aveţi de-a face şi de cine să vă ţineţi la distanţă. în iulie cheltuieli neprevăzute pentru distracţii şi tot felul de împrejurări de forţă majoră vor goli semnificativ portofelul dvs. Dar în august un venit neaşteptat sau un ajutor financiar din partea unor binefăcători vor normaliza situaţia. în general, pe perioada verii, datorită instinctului, simţului afacerilor şi caracterului dvs. practic, vă puteţi îmbunătăţi semnificativ situaţia materială. în acest an, sub influenţa lui Pluton, veţi simţi dorinţa de a crea. Acest lucru se va manifesta în pasiunea pentru desen, croitorie, producerea de săpun de casă, modelaj, în general pentru orice activitate care presupune prezenţa creativităţii. Nu veţi reuşi să ignoraţi această revărsare de energii creatoare. Fiindcă, dacă nu o veţi consuma în mod corect, puteţi ajunge la depresii, iar acestea se pot transforma în afecţiuni fizice.
Fecioara EA decada I – între 24 august şi 2 septembrie
Acest an vă aduce schimbări de obiceiuri, în special ale celor legate de plăceri. în primul trimestru o călătorie în străinătate vă poate dărui o cunoştinţă de neuitat. Lunile iunie şi iulie constituie o perioadă în care vă puteţi rezolva eventualele probleme cu conducerea. Nevoia de trăiri romantice şi dorinţa de auto exprimare vă pot împinge în perioada iulie-august spre distracţii şi tentaţii riscante.
Fecioara EA decada II – între 3 şi 12 septembrie
în a doua jumătate a lui martie şi în aprilie răbdarea dvs. va fi pusă la încercare. O situaţia explozivă, în care vor fi amestecaţi vecinii şi rudele, poate genera un conflict de proporţii. în luna mai iniţiativele şi propunerile dvs. vor atrage atenţia conducerii – este posibilă o poveste de dragoste cu un coleg de serviciu. în august se aşteaptă încasări financiare suplimentare.
Fecioara EA decada III – între 13 şi 22 septembrie
Faceţi tot posibilul să reevaluaţi capitolul cheltuieli şi să le eliminaţi pe cele inutile. Acest lucru vă permite să vă simţiţi destul de confortabil, în pofida unor posibile întârzieri de salariu. Ianuarie, mai, sfârşitul lui iulie şi începutul lui august vă oferă posibilitatea de a găsi un loc de muncă atrăgător şi cu un salariu decent. Din iunie până în septembrie e mai bine să nu plecaţi în străinătate, ci să vă petreceţi vacanţa undeva în ţară.

Fecioara – EL va simţi sprijinul familiei, ceea ce îi va întări încrederea de care are nevoie pentru a merge cu succes înainte

De la sfârşitul lui ianuarie până la jumătatea lui aprilie izbucnirile dure, încăpăţânarea, aroganţa şi egoismul îi pot crea probleme în autoafirmare. în această perioadă nu e cazul să luptaţi în mod special

De la sfârşitul lui ianuarie până la jumătatea lui aprilie izbucnirile dure, încăpăţânarea, aroganţa şi egoismul îi pot crea probleme în autoafirmare. în această perioadă nu e cazul să luptaţi în mod special pentru putere, pentru că orice acţiuni în această direcţie nu vor avea rezultatele scontate. Activitatea socială şi acţiunile în justiţie vor stagna. Din februarie, răuvoitorii îşi vor arăta adevăratul chip. Situaţiile până acum încurcate vor începe să se lămurească. Atunci va deveni clar care dintre parteneri este de încredere şi cine e necinstit sau incompetent. Intuiţia îl ajută să evite înşelăciunile la semnarea contractelor şi a înţelegerilor. Din aprilie până în iulie, o femeie cu influenţă îi poate fi de folos în afaceri. Dar un singur pas greşit făcut de el o poate transforma din protectoare într-un duşman neîmpăcat. în iunie-septembrie, sub influenţa lui Uranus, iubitul va fi dispus să încerce tot felul de experimente şi aventuri extreme. Pentru el va fi foarte important să încerce ceva nou, să experimenteze. Acest lucru va viza nu numai sferele financiară şi sexuală, ci şi unele situaţii care prezintă riscuri pentru viaţă. Toamna pot apărea surse neaşteptate de finanţare.
Fecioara EL decada I – între 24 august şi 2 septembrie
Primăvara trebuie să se prezinte într-o lumină favorabilă, să-şi exprime ideile şi să-şi demonstreze profesionalismul. Insistenţa exagerată şi tendinţa de a obţine cu orice preţ ceea ce doreşte pot declanşa reacţii adverse. Dacă va reuşi, în lunile de vară poate primi o propunere avantajoasă de serviciu. Din octombrie el îşi va reevalua vechile decizii, învăţând din vechile greşeli. în faţa sa pot apărea posibilităţi de succes în noile proiecte.
Fecioara EL decada II – între 3 şi 12 septembrie
în lunile februarie-martie şi mai-iunie va trebui să-şi apere locul sub soare. Dar trebuie să o facă fară agresivitate, căci forţa brută nu va fi eficientă. Din iulie e posibil să primească sprijin şi să avanseze la serviciu. Cu înţelepciune şi amabilitate poate deveni un şef iubit, dar pentru ca treaba să meargă bine, el trebuie să gândească în mod strategic, să nu se piardă în detalii.
Fecioara EL decada III – între 13 şi 22 septembrie în ianuarie dorinţa de a ajuta pe cineva se poate întoarce împotriva sa. Escrocii pot profita de bunătatea lui. Pentru ca în acest an să nu simtă niciun fel de îngrădiri financiare, trebuie să se gândească la mai multe surse de venit. Din septembrie trebuie să se concentreze asupra rudelor şi a anturajului apropiat: de acolo poate veni o propunere de colaborare avantajoasă. E posibil să fie nevoit să-şi cumpere o maşină, pentru că va circula mult.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI