Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Fecioara Ianuarie 2013

Postat de Urania Horoscop On 10 - January - 2013

Horoscop Urania Lunar – Fecioara/ Ianuarie 2013

Horoscop Lunar Fecioara Ianuarie 2013

Horoscop Lunar Fecioara antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Venus fiind prezentă până pe 8 ianuarie în Săgetător, casa a patra, să nu fiţi surprins dacă veţi amâna strângerea decoraţiunilor de sărbători. Nu-i nimic. Bucuraţi-vă de ele câteva zile în plus şi chiar luaţi în considerare găzduirea unei întâlniri cu prietenii apropiaţi. De asemenea, gândiţi-vă la proiectele domestice din primăvară. Dacă aveţi câteva zile libere, începeţi rearanjarea unei camere.

Horoscop Lunar Fecioara relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Socializarea este în prim-plan graţie Lunii Noi de pe 11 ianuarie din Capricorn, casa a cincea. Mercur,care se află până în ziua de 18 în aceeaşi zodie, vă va ajuta să luaţi legătura cu diverse persoane în timpul activităţilor din weekend, iar prezenţa lui Venus tot acolo, până pe 8, este excelentă pentru câteva seri romantice petrecute alături de partener. Totuşi, zilele de 6, 12 sau 16 ar putea aduce dificultăţi legate de copii sau de o relaţie romantică.

Horoscop Lunar Fecioara Banii si succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Marte aflându-se în Vărsător, casa a şasea, vă veţi strădui să ţineţi pasul cu ritmul de la locul de muncă. Deşi majoritatea eforturilor vor fi încununate de succes, în jurul datelor de 7 şi 25 veţi fi predispus la săvârşirea unor greşeli. Reduceţi puţin ritmul şi rezervaţi-vă timp pentru verificări. Vestea bună este că luna aceasta veţi primi şi laude.

Horoscop Lunar Fecioara turbulente planetare

Horoscop Lunar Fecioara Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: La sfârşitul lunii, luaţi-vă precauţii suplimentare pentru a evita o răceală sau o gripă. Ambele sunt posibile din cauza Lunii Pline de pe 27 ianuarie din Leu, casa a douăsprezecea. Liniştiţi-vă mintea înainte de culcare pentru a putea dormi bine; altfel, vă veţi trezi că treceţi în revistă evenimentele de peste zi care vă îngrijorează.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,2,7,14,15,18,19,21, 29, 30
Zile nefavorabile: 4,6,8,10,20,24,27,31
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara/ Ianuarie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI