Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 1-7 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Fecioara Iulie 2013

Postat de Urania Horoscop On 29 - June - 2013

Horoscop Urania Lunar – Fecioara/ Iulie 2013

Horoscop Lunar Iulie Ianuarie 2013

Horoscop Lunar Fecioaraantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Luna aceasta, Jupiter din Rac îşi uneşte forţele cu Saturn din Scorpion şi Neptun din Peşti, formând un aspect norocos care pune accentul pe casele a treia, a şaptea şi a unsprezecea. S-ar putea să vi se ceară să acceptaţi un post de conducere într-o organizaţie sau într-un alt grup, ori e posibil să vă întâlniţi sufletul-pereche prin intermediul unui prieten, miei rude sau unui vecin. Dacă v-aţi dorit vreodată să vă implicaţi mai mult în comunitate sau să luaţi o iniţiativă în cartier, acum e momentul să faceţi acest lucru.

Horoscop Lunar Fecioara relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Luna Nouă de pe 8 iulie din Rac va dubla accentul pus pe relaţiile cu prietenii şi vă va da multe ocazii de a stabili noi contacte şi de a vă lărgi cercul cunoştinţelor. Viaţa socială va cunoaşte şi ea un impuls din partea energiei lunare mai ales după ce Marte va intra pe 13 iulie în Rac, iar Mercur va reveni pe data de 21 la mişcarea directă. O întâlnire întâmplătoare petrecută pe data de 22 iulie vă poate multiplica norocul.

Horoscop Lunar Fecioara banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Poate că veţi fi presat la serviciu în următoarele două săptămâni de după Luna Plină de pe 22 iulie din Vărsător, casa a şasea. Cu toate acestea, munca asiduă poate consolida valoarea pe care o aveţi pentru companie şi e posibil să vi se ceară să preluaţi conducerea unui proiect de echipă. Poate că la început nu vi se va părea stimulator, dar veţi descoperi repede că este o mare ocazie pentru a vă demonstra talentele.

Horoscop Lunar Fecioara turbulente planetare

Horoscop Lunar Fecioara Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Vi se va reaminti cât de costisitori sunt copiii atunci când câteva planete vor intra în conflict cu Uranus din Berbec, casa a opta, şi cu Pluton din Capricorn, casa a cincea. Prima şi ultima săptămână din iulie vor fi problematice şi ar trebui să monitorizaţi activităţile copiilor. Cunoaşteţi-le prietenii.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3,6,12,13,16,17,26, 30
Zile nefavorabile: 7,9,14,15,18,21,27,29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara/ Iulie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI