Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Martie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Fecioara Iunie 2013

Postat de Urania Horoscop On 31 - May - 2013

Horoscop Urania Lunar – Fecioara/ Iunie 2013

Horoscop Lunar Fecioara Iunie 2013

Horoscop Lunar Fecioaraantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Cineva apropiat vă va inspira să daţi un randament maxim odată cu aspectul benefic format de Saturn din Scorpion, casa a treia, şi Neptun din Peşti, casa a şaptea. Mai mult decât atât, puteţi avea o influenţă asemănătoare asupra unei alte persoane. însă fiţi puţin mai precaut dacă e vorba de o afacere sau de o idilă. S-ar putea ca lucrurile să nu fie ceea ce par.

Horoscop Lunar Fecioara relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Relaţiile romantice sunt favorizate de Luna Plină de pe 23 iunie din Capricorn, casa a cincea, care va energiza totodată şi viaţa socială. Unii nativi din Fecioară vor simţi fiorul dragostei la prima vedere, iar pentru alţii energia lunară va declanşa sfârşitul unei relaţii. Copiii, indiferent de vârstă, vor beneficia de atenţia dumneavoastră în cele două săptămâni care vor urma după Luna Plină, aşa că planificaţi câteva activităţi de familie speciale. Pe 25 iunie, Jupiter va intra în Rac, casa a unsprezecea, şi îşi va începe tranzitul de un an prin sectorul prietenilor. Această influenţă ar putea aduce o implicare mai activă într-un grup sau într-o organizaţie.


Horoscop Lunar Fecioara banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Avantajele în carieră ocupă un loc privilegiat graţie Lunii Noi de pe 8 iunie din Gemeni, casa a zecea. însă va trebui să puneţi întrebări ţintite dacă vi se oferă un post nou sau responsabilităţi suplimentare. Domoliţi-vă entuziasmul pentru a putea fi sigur că este cea mai bună soluţie pentru dumneavoastră.

Horoscop Lunar Fecioara turbulente planetare

Horoscop Lunar Fecioara Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Sunt posibile neînţelegeri cu prietenii şi cu diverse grupuri după ce, pe 27 iunie, Mercur intră în mişcare retrogradă. Verificaţi datele, locurile şi orele înainte de a merge la întâlniri şi mai bine explicaţi-le celorlalţi ce gândiţi în loc să presupuneţi că toată lumea a înţeles sensul din spatele cuvintelor.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,4,6,9,11,16, 20, 27
Zile nefavorabile: 2, 3,7,10,12,17,23,30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara/ Iunie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

1 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI