Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Fecioara Martie 2013

Postat de Urania Horoscop On 16 - March - 2013

Horoscop Urania Lunar – Fecioara/ Martie 2013

Horoscop Lunar Martie Ianuarie 2013

Horoscop Lunar Fecioaraantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Aspectele planetare atrag de partea dumneavoastră energia lui Jupiter. Deşi planeta norocului nu va fi permanent activă, îşi va face cunoscută prezenţa atunci când veţi avea nevoie de ea în domeniul carierei, în relaţiile cu ceilalţi şi în sectorul bănesc. Combinaţi-o cu ideile creative, dar practice induse la începutul lui martie de aspectul format de Saturn din Scorpion, casa a treia, cii Pluton din Capricorn, casa a cincea.

Horoscop Lunar Fecioara relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: în a doua parte a lunii, relaţiile vor intra în lumina reflectoarelor. Pentru aceasta, puteţi să-i mulţumiţi Lunii Noi de pe 11 martie din Peşti, casa a şaptea, precum şi revenirii lui Mercur, pe data de 18, la mişcarea directă. Comunicaţi mai mult cu cei dragi, cu prietenii apropiaţi şi cu partenerul de viaţă. Căutaţi informaţii importante pe data de 8 şi aşteptaţi rezultatele în jurul zilei de 28 martie.

Horoscop Lunar Fecioara banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani si succes: Activitatea de la serviciu va fi saturată de rutina care vă ocupă mai tot timpul. Asta vă va da libertatea să întăriţi legăturile cu colegii în timpul pauzei de prânz sau în cadrul întâlnirilor din afara orelor de program. Dacă, în apropierea datei de 6, aveţi nevoie de ajutor pentru finalizarea unui proiect, nu ezitaţi să-l cereţi. Lucrând în tandem, puteţi realiza mai mult, asigurându-vă beneficiile unei viitoare activităţi în echipă.

Horoscop Lunar Fecioara turbulente planetare

Horoscop Lunar Fecioara Turbulenţe planetare.

Turbulenţe planetare: Problemele băneşti vor deveni dificile spre sfârşitul lunii, atunci când Luna Plină de pe 27 martie din Balanţă, casa a doua, va intra în conflict cu mai multe planete. Pot apărea cheltuieli neaşteptate, iar venitul familiei va scădea. Totuşi, având în vedere că este implicat şi Uranus, planeta neprevăzutului, pe 28 încercaţi-vă norocul la loterie. S-ar putea să aveţi parte de un mic câştig.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1, 6, 7, 10, 14, 16, 19, 21, 26, 28, 30 strong>
Zile nefavorabile: 4, 5,12, 20,22, 25,27, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara/ Martie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI