Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Fecioara Septembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 31 - August - 2013

Horoscop Urania Lunar – Fecioara/ Septembrie 2013

Horoscop Lunar Fecioara Septembrie 2013

Horoscop Lunar Fecioaraantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: O doză bună de entuziasm şi optimism va însoţi Luna Nouă de pe 5 septembrie din zodia dumneavoastră natală. Profitaţi cu încredere de această energie şi stabiliţi-vă o agendă ambiţioasă pentru noul an solar. Cea mai dificilă parte ar putea fi deciderea a ceea ce doriţi să realizaţi în următoarele douăsprezece luni, deoarece opţiuni vor fi multe. Treceţi lista prin filtrul eficienţei şi acţionaţi!

Horoscop Lunar Fecioara relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Cu cât îi veţi căuta mai mult pe ceilalţi, cu atât veţi fi şi dumneavoastră mai solicitat. Acest lucru va fi şi mai evident în septembrie, când va avea loc Luna Plină de pe data de 19 din Peşti, casa a şaptea. Veţi fi pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul, aşa că planificaţi o seară romantică pentru a vă destăinui gândurile şi sentimentele. împărtăşiţi-vă unul altuia cele mai profunde dorinţe.

Horoscop Lunar Fecioara banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani si succes: Cheltuielile se vor încadra probabil în limitele venitului, cu câteva depăşiri de plafon pe la mijlocul lunii. Evitaţi să faceţi cumpărături pe 17, când veţi fi predispus la achiziţii sub imperiul unui impuls de moment, şi nu oferiţi pentru o cauză caritabilă mai mult decât vă permiteţi, indiferent cât de mult sprijiniţi obiectivele organizaţiei respective. în jurul datei de 26 ar putea apărea un mic câştig bănesc.

Horoscop Lunar Fecioara turbulente planetare

Horoscop Lunar Fecioara Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Găsiţi cea mai bună cale de liniştire mentală înainte de culcare. Marte aflându-se toată luna în Leu, casa a douăsprezecea, s-ar putea să vă vină greu să alungaţi gândurile în favoarea somnului. Un ceai de plante este o soluţie bună, ori încercaţi să citiţi sau să ascultaţi o muzică liniştitoare. în caz contrar, veţi ajunge la epuizare şi e posibil să contractaţi o răceală sau o gripă.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1, 6, 8, 10, 17, 18, 23, 26, 28
Zile nefavorabile: 2,7, 9,13,15,16,20,22,27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara/ Septembrie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI