Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Gemeni 28-06 Martie 2014

Postat de Urania Horoscop On 26 - February - 2015

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 28-06 Martie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 28-06 Martie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 28-06 Martie 2015. Gemeni 28-06 Martie 2015

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 28-06 Martie 2015

Săptămâna viitoare le poate aduce Gemenilor ipostaze de viață prin care nu au mai trecut. Ele ar trebui să fie agreabile, flatante sau să marcheze un spor de simpatie, de admirație pe fondul depășirii unei situații de moment confuze, dezagreabile sau încâlcite.
Un vârf al acestui potențial astral se poate înregistra în ziua de 5 martie, într-o legătură strânsă cu faza de

Lună Plină. Este un moment în care firile artistice, intuitive, sensibile pot „scăpa în succes”.
De aceea, cei ce desfășoară activități artistice, creative, legate de imaginație sau de sensibilitate și încărcătură emoțională pot să fie în formă, să fie premiați, aplaudați sau remarcați. În preajma zilei de 4 martie, relațiile parteneriale pot fi stresante: nu prea se poate cădea la pace, mai ales dacă este vorba de un act oficial, contract, înțelegere.
Întreaga săptămână ar trebui să funcționeze excelent în legătură cu prietenii sau acele persoane cu care nativul se întâlnește într-o chestiune de afinitate electivă, cu care desfășoară activități ce nu presupun afaceri, câștig sau beneficiu. Multe contacte umane, multe vorbe, multe gesturi utile nativilor, chiar profitabile chiar dacă, pentru moment, după această etapă bună, se vor arăta oarecum dezamăgiți, că, din punct de vedere practic, lucrurile nu se concretizează așa cum și-ar fi dorit ei. Mai au de așteptat pentru asta 3 – 4 luni. S-ar putea să urmeze câteva zile (2, 3, 4 martie) de agitație legată de drumuri necesare. O adevărată forfotă existențială: deplasări scurte, dialoguri multe și pe grabă, frecvente schimbări de stare de spirit. Pe fondul acesta de supraîncărcare, multe sfaturi bune, protective pot să treacă neobservate. Identificați-le, totuși.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI