Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Martie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Gemeni August 2013

Postat de Urania Horoscop On 1 - August - 2013

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / August 2013

Horoscop Lunar Gemeni August 2013

Horoscop Lunar Gemeni antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje planetare: August va aduce pe 21 a doua fază de Lună Plină din Vărsător, casa a noua. Spre deosebire de Luna Plină din iulie, aceasta favorizează călătoriile. Planificaţi acum vacanţa sau o ieşire din localitate într-un weekend. Ambele vă vor satisface nevoia de a schimba peisajul, iar energia lunară vă va susţine spiritul de aventură. De asemenea, puteţi face mai multe excursii pentru a explora oraşul sau împrejurimile.

Horoscop Lunar Gemeni relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Gemenii vor aprecia în mod deosebit Luna Nouă de pe 6 august din Leu, casa a treia, a comunicării. Luaţi legătura cu prietenii, rudele şi vecinii şi întâlniţi-vă cu cât mai mulţi cu putinţă. Vorbele rostite de un prieten la mijlocul lunii vă pot inspira, însă o discuţie cu un coleg de serviciu vă supără în jurul datei de 11. Gândiţi în linişte, cu calm.

Horoscop Lunar Gemeni banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI Şi SUCCES: Faceţi planuri dinainte şi veţi realiza multe lucruri legate de casă deoarece mai multe planete tranzitează Fecioara, casa a patra. Veţi fi extrem de productiv acasă şi la serviciu, cele două domenii susţinându-se reciproc. Reamenajaţi ceva, indiferent de proporţii, pentru a obţine o satisfacţie maximă.

Horoscop Lunar Gemeni turbulente planetare

Horoscop Lunar Gemeni Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Problemele financiare pot fi stresante, având în vedere aspectele formate de Jupiter, Uranus şi Pluton. Jupiter şi Pluton aflându-se în casele banilor, pot interveni cheltuieli neaşteptate, legate probabil de copii. Gândiţi-vă bine dacă un prieten sau un iubit/o iubită vă cere un împrumut sau să semnaţi în calitate de girant. Există posibilitatea să nu mai primiţi banii înapoi sau să vă rămână în exclusivitate sarcina de a achita împrumutul.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1, 2, 7,10,12,15,16,29
Zile nefavorabile: 3, 8,11, 17, 23, 25, 28, 31
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / August 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

1 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI