Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Gemeni Ea/El 2012

Postat de Urania Horoscop On 23 - March - 2012

Horoscop Urania Gemeni Ea/El
Planeta guvernatoare: Mercur

Gemeni – Ea se va strădui să consolideze relaţiile de parteneriat şi va lupta pentru recunoaştere din partea celor din jur

Gemeni Ea/EL 2012

în acest an intuiţia dvs. va fi deosebit de puternică. Alături de suportul unor oameni gata să vă susţină absolut dezinteresat, ea vă va ajuta să deschideţi cu uşurinţă multe uşi,

aşa că în acest an intuiţia dvs. va fi deosebit de puternică. Alături de suportul unor oameni gata să vă susţină absolut dezinteresat, ea vă va ajuta să deschideţi cu uşurinţă multe uşi, aşa că nu vă grăbiţi să utilizaţi forţa! în a doua jumătate a anului nu vă amăgiţi în privinţa propriei persoane: acest lucru vă poate abate de la drumul corect pentru multă vreme. Copiii vor solicita atenţia dvs. sporită din martie până.în decembrie. Oricât aţi fi de ocupată cu cariera, nu uitaţi de relaţia cu partenerul de viaţă: rodarea caracterelor, capacitatea de a găsi soluţii de compromis sunt etape prin care e obligatoriu să treceţi. Pe fundalul parteneriatului cu iubitul se vor desfăşura toate celelalte evenimente în viaţa dvs. Când alegeţi tactica de luptă cu inamicii mai întâi trebuie să cântăriţi bine toate argumentele pro şi contra, pentru, că, la un moment dat, totul se poate întoarce împotriva dvs.
Gemeni EA decada I – între 21 şi 31 mai
începutul anului este deosebit de favorabil afirmării dvs. în creaţie şi, de asemenea, la serviciu, în special dacă munca dvs. are legătură cu creativitatea. Comunicaţi mai mult, stabiliţi relaţii, lărgiţi-vă orizonturile – cu timpul, toate acestea vă vor ajuta să vă afirmaţi. Ieşiţi în lume, daţi curs invitaţiilor, mergeţi în cercurile unde aţi dori să fiţi cunoscută. De la jumătatea lui martie până la sfârşitul lui iunie acordaţi atenţie familiei şi celor dragi: ei au nevoie de grija dvs. mai mult ca oricând.
Gemeni EA decada II – între 1 şi 11 iunie
De la sfârşitului lui februarie până la sfârşitul lui august petreceţi mai mult timp împreună cu iubitul – el are multă nevoie de atenţia dvs. De aceea, dacă această relaţie este importantă pentru dvs., alte probleme (afirmare, carieră etc.) trebuie să treacă pe planul al doilea. De la sfârşitul lui iulie până la începutul lui decembrie e o perioadă foarte favorabilă pentru dvs.: steaua dvs. norocoasă se va afla la zenit. Cel mai bine vor merge lucrurile în domeniul colaborării şi al rezolvării problemelor cu caracter personal: veţi fi fermecătoare şi irezistibilă.
Gemeni EA decada III – între 12 şi 21 iunie
Cea mai mare parte a anului va trebui să vă ocupaţi de stabilirea unor relaţii bune cu cei dragi şi cu rezolvarea problemelor de familie, în ianuarie, februarie şi iunie canalizaţi-vă energia (de care nu duceţi lipsă) într-o direcţie pozitivă: de exemplu, faceţi o muncă fizică, amenajaţi-vă locuinţa. Pentru o vacanţă de neuitat va fi mai potrivită a doua jumătate a lui octombrie şi luna noiembrie, mai ales că la serviciu vă aşteaptă perioada aglomerată de finalizare a proiectelor şi veţi avea nevoie să acumulaţi forţe.

Gemeni – El se va ocupa de toate: va munci ca să-şi facă o carieră şi să aibă relaţii armonioase în familie şi la serviciu

în prima jumătate a anului trebuie să-i daţi cât mai multe sarcini gospodăreşti, dacă nu doriţi ca el să devină irascibil şi să bodogănească toată ziua: reparaţii prin casă, reamplasarea mobilei sau chiar să

cumpere bunuri imobiliare. îi puteţi încredinţa o parte din îndatoririle dvs., de exemplu, cumpărăturile. Va trebui să comunice mult cu generaţia mai în vârstă. Totodată, trebuie să rezolve problemele legate de colaborare în afaceri. E de preferat să lucreze în echipă cu cineva, e bine să aibă cu cine să se consulte. în profesie, cea mai eficientă perioadă e din ianuarie până la începutul lui septembrie. Din 11 iunie, trecerea lui Jupiter prin Gemeni aduce o perioadă plăcută, când va putea câştiga încredere în forţele sale şi să se bucure de multe reuşite. In septembrie trebuie să fie foarte precaut, mai ales în ceea ce priveşte ofertele tentante: se poate înşela foarte uşor!
Gemeni EL decada I – între 21 şi 31 mai
Primăvra-vara trebuie să se dedice finalizării proiectelor începute şi aplanării situaţiilor conflictuale ori a contradicţiilor care apar. Pe parcursul întregului an afacerile conduse cu o echipă unită de colaboratori îi vor aduce rezultate foarte bune şi îi vor deschide noi şi noi posibilităţi. Conducerea va avea faţă de el o atitudine foarte ambiguă sau mincinoasă, de aceea Gemenii nu trebuie să se încreadă în promisiunile care li se fac, ci numai în acţiunile concrete şi în ofertele consolidate prin documente.
Gemeni EL decada II – între 1 şi 11 iunie
Iarna nu trebuie să fie egoist, obţinând ceea ce doreşte cu orice preţ, momentul nu e potrivit pentru o astfel de abordare. De la jumătatea lui februarie până la începutul lui iunie va avea foarte multă energie, pe care o poate descărca pe oamenii apropiaţi, încercaţi să găsiţi din timp o utilizare constructivă pentru energia sa: reparaţii, amenajarea grădinii de la ţară. Perioada lui cea mai bună va fi din august până la începutul lui decembrie, dar în toate situaţiile Gemenii trebuie să cerceteze totul în cele mai mici amănunte, să se informeze bine asupra situaţiei.
Gemeni EL decada III – între 12 şi 21 iunieDin ianuarie până în noiembrie el poate face o impresie foarte bună asupra celor din jur şi legat de aceasta să iasă în câştig mai mult decât de obicei. Până la sfârşitul lui septembrie, o atitudine mai serioasă faţă de propria persoană şi faţă de propriile idei îi va permite să pună o bază solidă reputaţiei sale. în primele trei săptămâni din noiembrie, relaţia poate trece printr-o perioadă de probă din cauza creşterii stării sale de agresivitate şi de nerăbdare.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI