Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Gemeni Iulie 2013

Postat de Urania Horoscop On 29 - June - 2013

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Iulie 2013

Horoscop Lunar Gemeni Iulie 2013

Horoscop Lunar Gemeni antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Iulie aduce un aspect favorabil format de Jupiter din Rac, Saturn din Scorpion şi Neptun din Peşti. Aceste trei planete vor lega banii, serviciul şi cariera astfel încât să crească şansa unei măriri de salariu, a unei prime sau chiar a unei oferte de serviciu ori a unei promovări. în cel mai rău caz, veţi primi laude şi vă veţi bucura de atenţie din partea factorilor de decizie. Gândiţi pozitiv şi ţintiţi cât mai sus!

Horoscop Lunar Gemeni relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Până pe 21 iulie, Venus tranzitează zodia Leului, casa a treia, apoi intră în Fecioară, casa a patra, aşa că veţi trăi tot felul de suişuri şi coborâşuri în domeniul relaţiilor. La începutul lui iulie, este posibil să apară un conflict cu un frate, o soră sau un vecin. Deşi sfârşitul lunii va aduce momente fericite alături de familie, pot exista şi diverse frecuşuri cu un coleg de serviciu.

Horoscop Lunar Gemeni banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes: Luna Nouă de pe 8 iulie din Rac, casa a doua, şi intrarea lui Marte pe 13 iulie în aceeaşi zodie sporesc şansele unor câştiguri financiare. însă sunt posibile şi cheltuieli suplimentare – ori neaşteptate – deoarece mai multe planete intră în conflict cu Uranus din Berbec şi Pluton din Capricorn. Reţineţi-vă de la cheltuieli, dar căutaţi chilipiruri în zilele de 10 şi de 28.

Horoscop Lunar Gemeni turbulente planetare

Horoscop Lunar Gemeni Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Luna Plină de pe 22 iulie din Vărsător, casa a noua, poate aduce o excursie sau o călătorie legată de nişte rude prin alianţă. Dacă doriţi să planificaţi o călătorie de vacanţă, alegeţi o altă perioadă, deoarece acum pot interveni întârzieri sau pierderea bagajelor. Nu este un moment potrivit pentru soluţionarea unei probleme de natură juridică.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 5, 6, 10, 11, 19, 23, 28
Zile nefavorabile: 2, 7, 9,14, 21, 27
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Iulie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI