Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Gemeni Luna Noiembrie 2011

Postat de Urania Horoscop On 5 - November - 2011

Gemeni – Previziuni pentru Luna Noiembrie 2011

Această lună este marcată de tranzitul planetei Mercur prin zodia Săgetătorului, care ocupă sectorul parteneriatelor din horoscopul general al Gemenilor, iar pe 24 noiembrie va intra în mers retrograd. Planeta Mercur va face conjuncţii cu Venus şi Nodul Nord aspecte care cer nativilor să-şi reevalueze modul de comunicare cu partenerul de cuplu sau în plan social. Să fie capabili să analizeze corect propriile sentimente, să promoveze adevărul, pentru a obţine astfel armonia în toate relaţiile. Pot să-şi urmeze idealurile afective sau sociale, dând dovadă de onestitate, corectitudine şi reciprocitate.

Soarele tranzitează zodiile Scorpionului şi Săgetătorului, care ocupă sectorul muncii, sănătăţii şi cel al parteneriatelor din horoscopul general al Gemenilor. în prima parte a lunii noiembrie, Soarele face sextil cu Pluton, aspect bun, care oferă nativilor şansa de a se afirma la locul de muncă, acceptând transformările impuse de colegi, superiori sau persoane cu autoritate. în partea a doua a lunii noiembrie, Soarele face conjuncţie cu Nodul Nord, trigon cu Uranus şi cuadraturi cu Marte şi Neptun, aspecte solicitante, marcate de surprize în căsnicie sau în relaţiile cu prietenii, care cer nativilor să ia decizii importante legate de familie, domiciliu, bunuri personale. Nativii au şansa de a regla unele conflicte pe care le-au avut în cuplu sau în afaceri, adaptându-se schimbărilor.
Planeta Marte se află în mers direct prin zodiile Leului şi Fecioarei, care ocupă sectorul comunicării şi cel al familiei din horoscopul general al Gemenilor şi face, în prima parte a lunii, opoziţie cu Neptun, aspect care cere nativilor să pună capăt unor planuri iluzorii, să asculte de intuiţia lor, punând accent pe acumulare de informaţii şi experienţă. în partea a doua a lunii noiembrie, planeta Marte va face trigoane cu Pluton şi Jupiter, aspecte benefice, constructive, ce permit nativilor să-şi schimbe radical mentalitatea raportată la familie, bunuri personale, ajutorul celor din jur, implicându-se activ în reformele vieţii de
familie. Pot să-şi schimbe domiciliul sau să pornească în viaţă singuri, dând dovadă de curaj.
Planeta Saturn se află în tranzit prin zodia Balanţei, care ocupă sectorul riscurilor, aventurilor şi relaţiilor cu copiii din horoscopul general al Gemenilor şi face în această lună opoziţie cu Luna Neagră şi trigon cu Neptun, aspecte ce creează nemulţumiri, frustrări, obstacole în relaţiile afective sau cele cu prietenii. Nativii trebuie să pună accent pe studiu, comunicare, elevare spirituală, ţinând cont .de intuiţia lor în toate acţiunile.
Planeta Venus tranzitează zodia Săgetătorului care ocupă sectorul parteneriatelor din horoscopul general al Gemenilor. în prima parte a lunii noiembrie, planeta Venus face conjuncţie cu planeta Mercur şi Nodul Nord, sextil cu Pluton, aspect regeneratoare din punct de vedere afectiv, ce pot ajuta nativii să ia decizii importante, bazate pe adevărul interior, în căsnicie sau în mediul social. în partea a doua a lunii, planeta Venus face sextil cu Saturn, trigon cu Luna Neagră şi Marte, aducând nativilor şansa de a rezolva problemele cu care se confruntă în plan afectiv şi relaţional.
Planeta Jupiter se află în mers retrograd prin zodia Taurului, care ocupă sectorul suferinţelor din horoscopul general al Gemenilor şi face în această lună trigoane cu Marte şi Puton, aspecte puternice, care schimbă gândirea nativilor raportată la familie, suflet, dorinţe, bani şi putere. Sunt sprijiniţi în toate acţiunile lor, beneficiază de protecţie providenţială, cu condiţia de a acţiona corect.
Luna Neagră tranzitează zodia Berbecului, care ocupă sectorul anturajului şi a prietenilor din horoscopul general al Gemenilor şi face în această lună trigoane cu Venus şi Marte, aspecte ce ajută nativii să conştientizeze relaţiile sociale pe care le au, dorinţele sufleteşti şi nevoile afective. Se pot confrunta cu sfârşitul unor lucruri anacronice din viaţa lor, fiind luaţi prin surprindere de evenimente. Este momentul în care pot închide definitiv ciclul karmic pe care l-au avut în relaţiile parteneriale sau în cele cu prietenii. Trebuie să evite impulsivitatea, egoismul, agresivitatea şi să lupte corect, dând dovadă de toleranţă şi înţelegere, pentru a obţine ceea ce-şi doresc, promovând adevărul interior.

Horoscop Urania Lunar-Gemeni Noiembrie 2011

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI