Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Gemeni Martie 2013

Postat de Urania Horoscop On 16 - March - 2013

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Martie 2013

Horoscop Lunar Gemeni Martie 2013

Horoscop Lunar Gemeni antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Informaţiile vor începe din nou să curgă după ce, pe 18 martie, Mercur, aflat în Peşti, casa a zecea, va reveni la mişcarea directă. Acest lucru vă va fi de ajutor mai ales în carieră, dar şi în viaţă în general. De asemenea, veţi putea lămuri cu uşurinţă orice neînţelegere apărută în perioada de retrogradare, în special dacă luaţi iniţiativa.

Horoscop Lunar Gemeni relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Pe data de 12, Marte va intra în Berbec, casa a unsprezecea, urmat de Venus pe 22. Ambele planete vă vor activa viaţa socială, vă vor motiva să vă vedeţi cu prietenii şi vă vor atrage anumite contacte sociale potenţial valoroase. Venus vă mai poate aduce o nouă relaţie romantică cu un prieten sau o prietenă a unui prieten. Monitorizaţi cheltuielile, deoarece e posibil să forţaţi puţin bugetul distracţiilor la sfârşitul lunii.

Horoscop Lunar Gemeni banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Veţi atrage atenţia asupra dumneavoastră odată cu Luna Nouă de pe 11 martie din Peşti. E posibil să auziţi veşti despre anumite evenimente fericite care se profilează la orizont, dar veţi afla mai multe în jurul datei de 28. Faceţi un efort suplimentar şi arătaţi-le factorilor de decizie că aveţi capacitatea de a rezolva problemele postului dumneavoastră şi chiar mai mult decât atât. înainte de ziua de 21, o întâlnire cu colegii după orele de program ar putea deschide mai multe posibilităţi.

Horoscop Lunar Gemeni turbulente planetare

Horoscop Lunar Gemeni Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: O relaţie romantică ar putea ajunge într-un punct de cotitură în săptămâna în care are loc Luna Plină de pe 27 martie din Balanţă, casa a cincea, când s-ar putea să realizaţi că este momentul să treceţi mai departe. Aceeaşi perioadă poate fi propice pentru o idilă furtunoasă, dar e puţin probabil să ducă la o legătură serioasă. Dacă sunteţi părinte, fiţi atent mai ales la activităţile online ale copiilor dumneavoastră din acea săptămână şi de la începutul lui martie.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 9, 12, 13,14,16,18, 23, 26, 28
Zile nefavorabile: 4, 5, 6, 20, 24, 25, 27, 29, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Martie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI