Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 28-4 Decembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 28-4 Decembrie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Gemeni Octombrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 1 - October - 2013

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Octombrie 2013

Horoscop Lunar Gemeni Octombrie 2013

Horoscop Lunar Gemeni antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje PLANETARE: După ce Marte intră pe 15 octombrie în Fecioară, casa a patra, folosiţi energia planetei roşii pentru rezolvarea treburilor domestice. Planificaţi din timp astfel încât să rezolvaţi cât mai multe lucruri în prima săptămână a tranzitului. De asemenea, luaţi în considerare găzduirea unei petreceri de Halloween pentru prietenii dumneavoastră sau ai copiilor, având astfel ocazia să vă demonstraţi talentul de decorator.

Horoscop Lunar Gemeni relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Pe 18 octombrie are loc faza de Lună Plină (eclipsa lunară) din Berbec, casa a unsprezecea, accentuând în următoarele şase luni domeniul prieteniilor. Mai târziu, pe parcursul lunii şi în timpul sărbătorilor de iarnă, vă veţi întâlni cu mulţi prieteni şi vă veţi bucura de popularitate pe scena socială. Această eclipsă mai pune accentul şi pe grupuri – cluburi, organizaţii şi proiecte de echipă – şi pe oportunităţile de a vă lărgi cercul cunoştinţelor.

Horoscop Lunar Gemeni banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: Ar fi bine să vă faceţi timp să verificaţi de două ori lucrările după ce Mercur intră pe data de 21 în mişcare retrogradă în Scorpion, casa a şasea. Dacă sunteţi interesat de un post nou, trimiteţi CV-uri în jurul datei de 9. E posibil să primiţi un răspuns până la sfârşitul lunii. Mercur retrograd va da naştere nevoii de a cumpăra un instrument sau un dispozitiv nou. Dacă se poate, amânaţi achiziţionarea lui până la mijlocul lui noiembrie.

Horoscop Lunar Gemeni turbulente planetare

Horoscop Lunar Gemeni Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: O relaţie romantică sau o prietenie apropiată ar putea fi puse la încercare în jurul datei de 5 octombrie, când are loc Luna Nouă din Balanţă, casa a cincea. Aceasta va intra în conflict cu Uranus din Berbec şi Pluton din Capricorn, putând aduce cheltuieli suplimentare legate de copii şi de activităţile lor. Fiţi extrem de precaut în special în ceea ce priveşte informaţiile financiare şi investiţiile.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 5, 7, 9, 12, 16, 23, 28, 31
Zile nefavorabile: 1, 4, 8,11,17,19, 24, 29


Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Octombrie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Noiembrie 2020 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.11.2020 Luna în Leu de la 8:47. Toate tratamentele la cald sunt favorizate - împachetările fango pen¬ tru slăbit, saună sau o simplă baie fierbinte. Sfat culinar: mere coapte.

13 noiembrie - Eugen lonescu, Robert Louis Stevenson, Louis Brandeis, Nathaniel Benchley, Oskar Werner, Jean Seberg, Chris Noth, Whoopi Goldberg, Mary Henrietta Kingsley.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI