Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Noiembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Noiembrie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Gemeni Septembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 31 - August - 2013

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Septembrie 2013

Horoscop Lunar Gemeni Septembrie 2013

Horoscop Lunar Gemeni antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Septembrie este luna ideală pentru distracţii alături de prieteni şi familie graţie Lunii Noi de pe data de 5 din Fecioară, casa a patra. Energia lunară este favorabilă activităţilor şi discuţiilor familiale, dar şi definitivării proiectelor domestice de luna trecută. Este o lună potrivită pentru organizarea unor albume cu fotografii destinate rudelor.

Horoscop Lunar Gemeni relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Evenimentele sociale şi activităţile din timpul liber vă vor pune în legătură cu multă lume deoarece Venus tranzitează până pe 10 septembrie Balanţa, casa a cincea, iar Mercur face acelaşi lucru între 9 şi 28. Aceste influenţe planetare, alături de Luna Nouă, vor fi favorabile petrecerii unor clipe plăcute împreună cu copiii sau vor oferi şansa unei cunoaşteri mai bune a prietenilor sau părinţilor acestora.

Horoscop Lunar Gemeni banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi SUCCES: Veţi aprecia cu atât mai mult influenţa Lunii Noi din septembrie cu cât pe data de 19 se formează şi faza de Lună Plină din Peşti, casa a zecea, cea a carierei. Pentru că ritmul de la serviciu devine accelerat, veţi avea mai multe ocazii să daţi tot ce aveţi mai bun şi să culegeţi roadele acestui efort. în preajma datei de 20, este posibil să obţineţi o mărire de salariu sau o primă.

Horoscop Lunar Gemeni turbulente planetare

Horoscop Lunar Gemeni Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Lăsaţi-o mai moale atunci când sunteţi la volan. Având în vedere că Marte se află în Leu, casa a treia, veţi fi mereu pe fugă, ceea ce poate produce evenimente nedorite în trafic. Luaţi-vă precauţii similare atunci când faceţi exerciţii fizice sau doar vă plimbaţi, evitând astfel o întindere musculară sau o luxaţie, în special în jurul datelor de 9 şi de 14. Păstraţi-vă calmul în aceste zile, deoarece e posibilă apariţia unei neînţelegeri care poate declanşa o izbucnire nervoasă.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,3,6,8,12,16, 25, 30
Zile nefavorabile: 7, 9,13,14,15, 20,27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Septembrie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Noiembrie 2020 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.11.2020 Luna în Leu de la 8:47. Toate tratamentele la cald sunt favorizate - împachetările fango pen¬ tru slăbit, saună sau o simplă baie fierbinte. Sfat culinar: mere coapte.

13 noiembrie - Eugen lonescu, Robert Louis Stevenson, Louis Brandeis, Nathaniel Benchley, Oskar Werner, Jean Seberg, Chris Noth, Whoopi Goldberg, Mary Henrietta Kingsley.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI