Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Ghidul Astrologic al Lunii Aprilie 2011

Postat de Urania Horoscop On 8 - April - 2011

Ghidul Astrologic al Lunii Aprilie 2011

Luna trecuta, schimbarea de semn a lui Uranus semnala schimbari neasteptate si revolte, iar „agitatia” astrala continua la începutul lui aprilie cu conjunctia dintre Marte, Uranus si Luna Neagra în semnul plin de energie al Berbecului. Influenta opozitiei Jupiter Saturn continua sa se faca simtita, de vreme ce Luna Noua in 3 aprilie potenteaza aceasta aliniere planetara fiind la rândul sau în opozitie cu Saturn, iar la Luna Plina, la jumatatea lunii, Mercur în miscare aparent retrograda i se opune aceleiasi planete a rigorii si frustrarilor. Iar toate aceste aspecte se produc în strânsa legatura cu stelele fixe. La ce ne putem astepta?

3 aprilie, Luna Noua este conjuncta cu Alpheratz si în opozitie cu Saturn. Soarele fata în fata cu Saturn sugereaza greutati, teama, insecuritate si întârzierea, iar cum Marele Malefic este conjunct cu Algorab, stea asociata cu terorismul si aerul, pericolul de atacuri teroriste creste, în plan personal, cel mai bun fel de a gestiona energia Lunii Noi este sa fim calmi si rabdatori, pentru ca sub influenta lui Saturn aprilie poate aduce mari realizari.
Pe 6 aprilie, conjunctia Soare/Jupiter din Berbec aduce crestere materiala si spirituala, mai multa dorinta de bine.
9 aprilie se anunta o zi agitata, în care cuvintele cheie sunt empatia, compasiunea si întelegerea: Soarele este conjunct cu Mercur, iar Luna formeaza un aspect armonic cu Neptun.
Pe 19 aprilie , Mercur e conjunct cu Marte si Alpheratz si în opozitie cu Saturn – o energie deosebit de dificil de gestionat, aducând iritare, frustrari, crize de personalitate. Doar cu efort si autodisciplina aceasta influenta poate fi transformata în sens pozitiv.
Pe 23 aprilie , conjunctia Venus/Uranus poate aduce surprize placute pe plan financiar si sentimental.
în sfârsit, pe 25 aprilie tensiunile astrale se mai disipeaza. Luna în Varsator aduce alinare dupa furia, frustrarile si dificultatile din ultimele saptamâni, formând si un aspect armonic cu Venus, planeta iubirii si a pacii. Sextilul Soare / Chiron poate fi semnul vindecarii relatiilor încordate din aprilie.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI