Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop 2013- Cifra 2

Postat de Urania Horoscop On 28 - December - 2012


Diplomatul

Anul personal 2

horoscop 2013 numerologie cifra 2

în acest an, este indicată cooperarea cu ceilalţi. Este un an în care sunt favorizate asocierile. E bine să continui să construieşti ce-ai început în anul precedent. E un an lent, de aşteptare, în care nerăbdarea n-are loc! Este foarte probabil ca, dacă eşti o persoană căreia îi place să lucreze singură, să fii pusă în situaţia de a-ţi fi testată capacitatea de a relaţiona cu ceilalţi, de a comunica.
Învaţă toleranta şi răbdarea!
E important să nu fii egoistă şi individualistă în acest an. Fiind un an al parteneriatelor, este necesar să fim foarte atenţi la noile relaţii de prietenie, de asociere şi colaborare, deoarece dualitatea cifrei 2 se manifestă în forma ei negativă prin obstacole, piedici sau chiar trădare din partea prietenilor. Este un an de autoanaliză şi autocontrol şi îţi poţi dezvolta abilităţile de comunicare. Un an al reconcilierii şi împăcării.

Dacă eşti certată cu cineva, în acest an cresc şansele de a te împăca.
Tot acum este posibil ca, în urma autoanalizei, să-ţi devină foarte clar anumite aspecte ale vieţii personale, spre exemplu motivul pentru care te afli într-o relaţie, de ce ai un anumit loc de muncă, un anumit tip de prieteni. Autoanaliza te ajută să iei cele mai înţelepte decizii, Nu este anul favorabil pentru a demara lucruri noi, ci al germinării seminţelor plantate anul trecut. De aceea, răbdarea, toleranţa şi diplomaţia devin cuvinte-cheie pentru a atinge succesul. Mai bine aştepţi şi laşi viaţa să curgă lin decât să te arunci cu capul înainte, riscând astfel să fii pedepsită.
îngrijeşte-te de sănătate!
Este un an excelent pentru a te ocupa de sănătate, întrucât 2 este asociat cu energiile omului, Astfel, sunt favorizate tratamentele şi operaţiile, Asta nu înseamnă că trebuie să aştepţi un an de vibraţie 2 pentru a te îngriji de sănătate. Nicidecum. Dar este o perioadă favorabilă atât din punct de vedere numerologic, cât şi astrologie pentru a face toate aceastea, Sa nu uităm că 2 este dominat de Lună, o cifră feminină al cărei element este apa, Prin urmare, tot ce-i legat de elementul apă necesită o atenţie sporită.
pozitive: cooperare, linişte, toleranţă, răbdare, diplomaţie, altruism. 2 este agreabil, iertător, pozitiv, domestic, iubitor, încrezător, plin de compasiune, altruist, conştient, responsabil
3tive: dacă vom merge împotriva curentului, cuvintele (sintagmele) cheie ar fi: conflict, răzbunare, lipsa încrederii şi a compasiunii. Pot apărea obstacole sau chiar blocaje în ce-ţi propui să faci,
Iţi aduc noroc: culoarea verde, opalul şi diamantul.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI