Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop 2013- Cifra 3

Postat de Urania Horoscop On 28 - December - 2012


Culegătorul

Anul personal 3

horoscop 2013 numerologie cifra 3

Este unul al creativităţii şi oportunităţilor, Un an în care lucrurile – schiţate ca idee în primul an, cărora le-am dat energie în cel de-al doilea – încep să capete formă în anul de vibraţie 3. Este recomandat ca energiile să fie concentrate pe mai multe direcţii sau domenii. Este anul relaţiilor sociale, oamenii găsind căi comune pentru a socializa. Este favorabil călătoriilor şi distracţiilor – de aceea, e bine să fii atentă la cheltuielile care vor apărea deseori pe neaşteptate.
Un an fericit
E de bun augur pentru a-ţi exprima talentul literar şi pe cel oratoric. Este posibil ca acesta să fie momentul
în care să descoperi cu surprindere că ai talente ascunse în aceste domenii, Cei care vor beneficia la maximum de vibraţiile pozitive şi luminoase ale acestui an sunt artiştii, oratorii şi scriitori (publicitatea se află, de asemenea, la loc de cinste). în plan personal, cei care nu şi-au găsit încă jumătatea au şanse mari s-o întâlnească, pentru că pasiunea, sex-appealul, efervescenţa sunt câteva dintre aspectele pozitive ale anului.

Savurează relaxarea!
Să faci din viaţă un joc, să abordezi toate aspectele vieţii cu bun-simţ şi umor, cu optimism, cu veselie şi sensibilitate, iată calea prin care să
fii în armonie cu tine şi ceilalţi, întotdeauna este bine-venită o scurtă vacanţă, important este să nu pierzi din vedere scopul pe care ţi l-ai propus. Este un an înfloritor, în care te bucuri de rezultatele proiectelor iniţiate în primul an, anul acesta fiind al culegerii de roade şi al auto exprimării.
Aspecte pozitive: veselie, optimism, expresivitate, talent literar şi oratoric, sociabilitate, îmbie la romantism, călătorii, distracţii, umor, sensibilitate, adaptabilitate, entuziasm şi comunicare.
Aspecte negative: centrat pe sine, egoist, plictisit, gelos, impulsiv, risipitor,
Iţi aduc noroc: culoarea Bleu, safirul şi turcoazul.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI