Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop 2013- Cifra 6

Postat de Urania Horoscop On 28 - December - 2012


Familistul

Anul personal 6

horoscop 2013 numerologie cifra 6

După un an în care am experimentat cu multă bucurie libertatea vine anul 6, cănd asumarea responsabilităţilor este mai mult decăt necesară. E un an stabil şi echilibrat, armonia fiind cuvântul de ordine. Suntem concentraţi pe familie, pe prieteni şi pe cei dragi. Pentru persoanele necăsătorite, acum este momentul favorabil pentru întemeierea unei familii (asta nu înseamnă că va trebui să aştepţi un an de vibraţie 6 pentru a te căsători, dar s-a observat că rata divorţurilor în familiile care s-au întemeiat într-un astfel de an este mai mică în comparaţie cu alti ani – să nu uităm că aceste informaţii reprezintă tendinţe, iar alegerile pe care le facem sunt influenţate şi de ceilalţi factori ce stau la baza unei analize numerologice personalizate, şi anume data naşterii şi numele). De asemenea, este momentul adevărului pentru cei care au o familie, în sensul că în acest an este verificată trăinicia ei.

Mici Schimbari, mari efecte
Fiind un an sub auspiciile lui Venus, tot ce-i legat de estetică, de frumos poate fi experimentat. Este un an bun pentru a redecora casa, a reface grădina, te poţi ocupa de schimbarea aspectului tău – coafură, machiaj, îmbrăcăminte. Este şi un an care răspunde de armonie, fericire, echilibru. Totodată, este un an al sacrificiului de sine în favoarea familiei, pentru că familia este acum extrem de importantă. Evenimentele ce-au stat la baza anilor de vibraţie 2 şi 4 au finalitate în acest an de vibraţie 6. E şi motivul pentru care acest an ne deschide poarta către fericire sau nefericire, către bucurie sau către tristeţe. Cifra 6 răspunde de uter, vezica urinară şi coccis, motiv pentru care aceste organe sunt afectate într-o oarecare măsură.
charismă, armonie, echilibru, atracţie, simpatie, umanitar, familist, protector, prieten.
cinic, autoritar, egoist, dominator, gelozie, egocentrist, suspicios.
Îţi aduc noroc culoarea galben, smaraldul si opalul.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI